Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia! Limfödémára mi leheta legjobb termék, ami valóban használ is! A problémám nem egyszerű! Inzulinrezisztens vagyok és most még ez is! Ráadásúl állandó problémám a kilók ! Sajnos senki nem hiszi el, hogy végtelenül keveset eszem. Sajnos 6-8 alkalommal nem tudok enni. Szeretnék valami lehetőséget ennek a méreganyagnak az eltüntetésère. Bedagadok mint aki vizes,. Mindenemet nyomja, sajnos fáj is mindenem, főleg a lábaim.

2017-06-05
Somogyi Rita válasza:

Kedves Márta!

Az inzulinrezisztencia egy állapot, amit életmódváltással lehet egyedül kezelni. Ebben az esetben rendszeresen kell mozogni, hiszen a mai napig ez a legjobb szénhidrát anyagcsere serkentő módszer.  Muszáj naponta többször enni, de csak néhány falatot, szigorúan betartva az előírt napi szénhidrátbevitelt. És természetesen sokat kell inni.

Vagyis az életmódváltást nem lehet megkerülni, és nem is érdemes, mert újabb és újabb betegségekkel szembesülhetünk.

Limfödéma esetében is az életmódváltás az első számú feladatunk. A betegségnek több kiváltó oka és stádiuma is van, és bár étrend-kiegészítők ugyan alkalmazhatók, de azok fogyasztásáról a kezelőorvossal is egyeztetni kell. Nyiroktisztító gyógynövényes főzetünket ajánlom figyelmedbe, 120 napos kúra keretében, ami Gambe Slim® névre hallgat.

Rudolf Rita