Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia, köszi az előző kérdésemre a választ. Lenne még valami.. Reggel faradtabban kelek, mint előtte este lefekudtem.. Az etkezesre figyelek, 6 után már nem eszem semmit.. S reggel nyuzottan kelek. Seby

2019-06-13
Somogyi Rita válasza:

Kedves Seby!

Nagyon sok kiváltó oka lehet a fáradékonyságnak, nehéz igazán megfogni. Például, ha 6 után már nem eszel semmit és vércukor problémád van, akkor önmagában már is lehet kiváltó ok. Az utóbbi időben egyre gyakoribb az inzulinrezisztencia, ahol kifejezetten enni kell 6 után.

Az időjárás is okozhat alvászavart, a mostani nagy melegben sokan felületesen, és nem mélyen alszanak, amitől reggel fáradtabban tudunk csak kikelni az ágyból.

Egy biztos, hogy ha fáradékonyak vagyunk, először is, meg kell vizsgálni az életmódunkat. Az étkezés mellett figyelj oda a bőséges folyadékbevitelre, és a rendszeres testmozgásra is. Ha fizikailag kifárasztod magad, biztos, hogy jobban fogsz aludni. Tökéletes folyadékpótló a Puridren® koncentrátum, amit kifejezetten ajánl akkor a gyártó, ha reggelente gyűröttnek és fáradtnak érezzük magunkat. Ez a főzet visszanyúl a természetgyógyászat alapjaihoz, és segít átmosni a kiválasztó szerveket, fokozni a salakanyagok kiválasztását, és ez által regenerálni szervezetünket. Egy ilyen ivókúra jót tesz a hormonális egyensúlynak is. Csinálj csak végig egy 120 napos kúrát, és meglátod, úgy fogod érezni magad, mint akit kicseréltek.

Fáradtság esetén nagyon gyakori kiváltó ok a vashiány, vagy a vas alacsony szintje. Töltsd fel vaskészleted, egy világszabadalommal védett vaskomplexel. Ennél a vaskapszulánál a vasiont növényi aminosavas keláttal borították, és így, egy sejtszinten hasznosuló, egyedülálló biohasznosulással rendelkező hipoallergén vaskészítményt kaptunk, ami nem okoz irritációt és nem halmozódik fel a gyomorban.

Sokat segíthet az is, ha lefekvés előtt elfogyasztasz egy kanál vörös szőlőhéj mikroőrleményt, összetevői elősegítik, hogy pihentetőbb legyen az alvásod.

Sok sikert a kúrádhoz! 
Üdvözlettel:
Somogyi Rita