Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia Kedves Rita! Szeretném megkérdezni tőled, hogy a CBD olaj megfelelő választás e, ha Reumatoid artritisem (RA) van, Bázis terápiaként Trexánt szedek. Valamint pánikbetegségre mit ajánlanál? Köszönöm válaszod!

2019-06-22
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kata!

Erre a kiemelésre  kattintva olvashatod egy korábbi, reumatoid artritissel kapcsolatos kérdésre adott válaszomat. Úgy vélem, hogy az itt felsorolt tápanyagok hasznosak lehetnek a számodra is. Látni fogod, hogy reumatoid artritis esetén fontos, hogy az Omega3 zsírsavak bevitelét megemeljük. Ezek a gyulladáscsökkentő zsírsavak megtalálhatóak a hidegen sajtolt kendermagolajban  is.

Pánikbetegség esetén az elsődleges lépés az életmódváltás. A kulcs mi magunk vagyunk, ha nem változtatunk, akkor egyetlenegy étrend-kiegészítő sem bizonyul hatásosnak.  Figyelj oda a kiegyensúlyozott táplálkozásra és a bőséges folyadékbevitelre, mozogj rendszeresen, és sajátíts el, valamilyen hatékony stressz levezető technikát (pl.:meditáció).

Ezután következhetnek a célzott tápanyagok, pl. a Stress® Control kivonat, ami 6 adaptogén gyógynövény-kivonatot egyesít. Ezek a növények nem nyugtatók, és nem altatók – hanem a minket érő mindennapi stresszhez való alkalmazkodásban segítenek. Nem áll fenn a hozzászokás.

A LietoSON relax csepp a népi gyógyászatból jól ismert relaxáló és mentális egészséget támogató gyógynövényeket egyesít magában (galagonya, golgotavirág, citromfű levél, hársfavirágzat, macskagyökér). A csepp gyógynövény kivonatai segítik az idegrendszer szerkezeti működését és épségét, hozzájárulnak a pszichomotoros nyugtalanság kiegyensúlyozásához, és csökkentik a szorongást. 

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita