Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia kedves Rita! Megkaptam a csomagom:) ! Köszönöm szépen minden közreműködőnek, már el is kezdtem a gyógyító kúrát! Köszönöm szépen az "újságot" nagyon szuper! Kérdésem, amit étkezés után kell bevenni, azt lehet egyszerre is? Ezen kívül amit eddig szedtem Eurovit multilong tablettát még szedhetem? Szerinted D vitamint kellene szednem? Köszönöm válaszod, s szép napot kívánok Nektek! Üdv: Erzsébet

2016-01-28
Somogyi Rita válasza:

Kedves Erzsébet!

Nagyon köszönjük! –és annak is nagyon örülünk, hogy tetszik, illetve hasznosnak találod az újságunkat.

Ami a D-vitamint illeti; ugyan nem speciális tápanyag a panaszaidra, mégis az alacsony D-vitamin szint lassítja/gátolja a visszafordulási, regenerálódási folyamatokat, csakúgy, mint az alacsony magnéziumszint. Így a D-vitamin fogyasztása egyáltalán nem lenne butaság, és a multivitamint sem kell abbahagynod.

Ami pedig a többi kiegészítőt illeti; Hepa plus articsóka kapszulát, és a Máriatövis + kolin kivonatot 2*1-esével kell fogyasztani az étkezés közben, a Magnézium+B6-vitaminból 1-et déli étkezés közben, 1-et pedig este lefekvés előtt vegyél be, míg a Fekete áfonya és Inulin kivonatot 3*1-es elosztásban az étkezések után kell elfogyasztani.

Üdvözlettel: Rudolf Rita