Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia! Érdeklődni szeretnék megrendeltem a LIPO+,,,,,GAMBE SLIM,,,,PURIDRENT ,megis kaptam ... az lenne a kérdésem,hogy egy időben mind a három fogyasztható e? Ha igen akkor esetleg egy flakonba össze lehet keverni a lipotés a puridrent? mivel mind kettőt 1,5 liter vizben kell vagy csak külön külön, Ha nem lehet keverni csak külön külön akkor mennyi idő eltérésnek kell lenni a két dolog fogyasztása között? Köszönettel : Kissné Marianna

2018-03-31
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kissné Marianna!

Nincs akadálya annak, hogy párhuzamosan alkalmazd ezeket a termékeket, de két dologra mindenképp oda kell figyelned.

Az egyik: figyelj arra, hogy a folyadékokat külön kell elkészíteni. 2 palack 1,5 literes vízre lesz szükséged.
A Lipo+ főzetből és a Puridren® koncentrátumból  is egy-egy kupak (pontosan 25ml) kell a 1,5-1,5 liter vízhez. Tehát napi 3 liter lesz a folyadék bevitel. Mindkettőt 5 részletben javasoljuk elfogyasztani, és 5-6 étkezést is ajánlunk a kúra ideje alatt. A Lipo+ hígításodat az étkezések előtt, míg a Puridren®-es vizedet az étkezések között vagy után fogyaszd el.

Naponta kétszer fogyassz fél mérőkupaknyi (12,5 ml) GambeSlim® főzetet, kevés folyadékban feloldva, étkezés előtt.

A másik fontos dolog, hogy soha ne feledkezz meg az életmódváltásról, a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozásról, és a rendszeres testmozgásról, hiszen ezek mind szükségesek a tartós eredmény eléréséhez.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita