Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia! Azt szeretnem kerdezni, hogy a chilishape gelt hogyan kell pontosan hasznalni? Par napja rendeltem es meg is jott.foliaval egyutt hasznaltam edzes kozben is. Viszont sajnos, edzes kozben az izzadsagtol a folia, lecsuszik:/ igy is lesz hatasa? Edzes utan is fenn hagyom kb egy orat, hogy biztosan jo eredmenyt erjek el. Egyepkent a krem folia, nelkul is hatasos? Mert eszrevettem, hogy, csak ott eget a bor, ahol foliazva van. Elore is koszonom!

2019-05-11
Somogyi Rita válasza:

Kedves Nikolett!

Megosztom veled a praktikámat, hogy a chilli géllel a legmagasabb fokú eredményt érhesd el. Én így használom:

- fürdés közben előkészítem a bőrömet massszírozó kesztyű és testradír segítségével, hiszen az lehetővé teszi az elhalt hámsejtek eltüntetését, fokozva a vér és nyirokkeringést, és csökkenve a bőr mélyebb rétegeibe jutását akadályozó faggyúréteget. 

-  fürdés után sosem törlöm teljesen szárazra magam, és a még nedves bőrbe bemasszírozom a gélt

- majd feltekerem a kozmetikai fóliát, és magamon hagyom egész éjszakára.

A Chilli gél önmagában is hatásos, azonban a speciális kozmetikai fóliával sokkal jobb eredményt érhetünk el, hiszen segít még mélyebb rétegekbe préselni a hatóanyagot. A fólia önmagában kevésbé hasznos. Amennyiben edzés közben szeretnéd használni, próbáld meg egy kicsit szorosabban feltekerni. Gyakorlattal nagyon technikás lesz az ember lánya. :-D

Feltétlen növeld folyadékbeviteled a sikerek érdekében!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita