Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia! a rozáciás arcbőrre ajánlottad a szőlőmag ,spirulina, sterss control kapszulát,,, ezeket még nem szedtem ,,,de a ligetszépét igen jelenleg is,,,,, de puridren +lipo+ gamble kurát is csinálom jelenleg ,,,,,szerinted még ezek mind össszeségében mehetnek együtt???? és ha igen akkor mikor mit fogyasszak belőle egy nap alatt? Köszönettel: Kissné Marianna

2018-04-19
Somogyi Rita válasza:

Kedves Mariann!

Előző levelem tartalmát ide kattintva olvashatod. Ebben valóban több célzott étrend-kiegészítőt is javaslok, életmódbeli változtatások mellett. 

Az általad választott kiegészítők fogyaszthatók együtt az alábbiak szerint:

Reggel készítsd el a Puridren® és Lipo+ hígításokat. Fontos, hogy külön kell őket elkészíteni. 2 palack 1,5 literes vízre lesz szükséged. A Lipo+ főzetből és a Puridren® koncentrátumból is egy-egy kupak (pontosan 25ml) kell a 1,5-1,5 liter vízhez. Tehát napi 3 liter lesz a folyadék bevitel. Mindkettőt 5 részletben javasoljuk elfogyasztani, és 5-6 étkezést is ajánlunk a kúra ideje alatt. A Lipo+ hígításodat az étkezések előtt, míg a Puridren®-es vizedet az étkezések között vagy után fogyaszd el.

Reggeli után jöhet a szőlőmag, a ligetszépe, a spirulina és a Stress® Control kivonat. Ebéd után 12,5ml Gambe® főzet, és ismét szőlőmag  és spirulina. Vacsora után szintén 12,5ml Gambe® főzet, 1 spirulina tabletta  , és 1 Stress® Control kapszula.

Sok sikert a kúrádhoz, és életmód reformodhoz!
Somogyi Rita