Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia! A honlapotokon átböngésztem minden olyan terméket, ami szóba jöhet nálam és elakadtam, szeretném a segítségedet kérni. Szeretnék egy béltisztító kúrát ( Cotifibra bélradír ivókúra ), ez mellé pedig vitaminokat.Na itt akadtam el... A béltisztítás nem üti ki a vitaminokat? Lehet együttesen szedni / inni őket? Az alábbi termékekre gondoltam párhuzamosan a béltisztítással, (kérlek segíts abban melyiket ajánlanád most a téli időszak beköszöntével): Gránátalma koncentrátum szelénnel dúsítva Vagy Natur Tanya C+D vitamin Vagy C +D3 +K2 vitamin Várom visszajelzésed és köszönöm! Üdv, Gyöngyi

2019-11-13
Somogyi Rita válasza:

Kedves Gyöngyi!

Cotifibra kúrádat már most is kiegészítheted alapvitaminokkal, mint amilyen a nagy dózisú, C+D3+K2 vitamin tabletta , hogy növeled ellenálló képességed, és mindennapi jó közérzeted.

Sőt, ha ehhez még Ferzym® szinbiotikumot is adagolsz, akkor nem csak a béltisztítást fokozod, de immunrendszered is erősítheted, hiszen a bélflóra egészsége adja immunrendszerünk 70%-át. A kúraidő legyen minimum 60 nap.

A kúraidő leteltével jöhet a szerves szelénnel dúsított gránátalma koncentrátum kúra, mely fontos sejtvédő antioxidánsokkal lát el, és fokozza illetve konzerválja az első 60 napos kúra eredményességét.  

Üdvözlettel:
Somogyi Rita