Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia! 2 héttel ezelőtt műtéttel rengeteg epekőtől szabadítottak meg. jelenleg szigorú diétán vagyok.6 évig tologattam a műtétet így az emésztésemet sikerült teljesen tönkretenni. Rengeteg kiló rakódott rám az évek alatt hiába eszem keveset mivel az anyagcserém teljesen lelassult. Igazából a sok méreganyagtól már viszkető kiütéseim is voltak amik azért sikeresen elmúltak. A hasamon és a combomon viszont rengeteg zsír maradt és olyan mintha a beleim tele lennének ki is dudorodik a hasi rész. A lábaim pedig gyakran dagadnak.Azt szeretném kérdezni hogy melyik terméket ajánlanál ami így a műtét után közvetlen szedhető.Illetve olvasgattam egy-egy terméketekről azt hogy lehetne alkalmazni hogy ha többfélére is szükség van és vízben kell oldani akkor 1db. 1,5 literes ásványvízhez több féle szert is lehet egyszerre keverni? Vagy milyen módon?Várom válaszod!Üdv:Ivett

2017-05-10
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ivett!

6 év valóban hosszú idő, de legfontosabb dolgod most valóban a diéta szigorú betartása legyen, bőséges folyadékbevitellel és amint lehet a rendszeres testmozgás beiktatásával, ugyanis életmódváltás nélkül nem lehet sem a későbbi kövességet, sem a súlyfelesleget visszadolgozni.  

Amit most azonnal el tudsz kezdeni azok a rostanyagok. Így egy prebiotikus rostanyagban gazdag étrend-kiegészítőre hívnám fel a figyelmed, ami kíméletes, de hatásos mankó diétád mellett, ha az emésztőrendszer egészségét szeretnéd visszaszerezni, és a haskör-térfogatodat csökkenteni. A kúraidő minimum 60 nap. Kattints bővebb infókért, ide!  

A kúraidő leeltével fogyaszthatsz olyan gyógynövényes főzeteket, mint a Puridren® és a Lipo+ koncentrátumok. Őket azonban külön-külön kell elkészíteni és elfogyasztani. 1,5-1,5 liter szénsavmentes vízre van szükség, akkor ha együtt alkalmazzuk őket, és a vizekben 1-1 kupakkal (25-25ml) mennyiségű koncentrátumokat kell feloldani, majd egyenlő részekre elosztva fogyasztani azokat a nap folyamán.

Továbbá van még egy nagyon hasznos kiegészítő, a későbbi epekövesség megelőzése érdekében, és ez a lecitin. Olvass tovább róla a kiemelésen keresztül, és láthatod, egyéb hasznos tulajdonságait is! 

Üdvözlettel;
Rudolf Rita