Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szia! 1 hete kaptam meg a Lipo lapos has csomagot. Betartom az előírást de semmit sem érzek semmi változás a szervezetemben, nincs az anyagcserém felpörögve. Kicsit csalódott vagyok.

2020-06-19
Somogyi Rita válasza:

Kedves Marcella!

Nincs okod arra, hogy csalódott legyél. Ugyanis mire eljutunk oda, hogy testsúlycsökkentő kúrába kezdjünk, a legjobb esetben is 3 hónapja áll fenn szervezetünk egyensúlyának felbomlása. A visszaúthoz ennek az időnek minimum a felére van szükség, ahhoz, hogy e felett az egyensúlyvesztés felett visszaszerezzük az irányítást.  

A Lipo+ koncentrátum egy hathatós kiegészítő ehhez, de sajnos nem csodaszer, így változást rögvest egy hét után nem ígérhet. Nem véletlenül van a termék mellett minimum 60 – maximum 120 napos kúraidő megjelölve.

A folyamatot természetesen felgyorsíthatod, akkor, ha Te magad is eszközölsz plusz változtatásokat életmódodban, pl.:

  • csökkented a napi szénhidrát felvételt 180-200gr közé

  • megnöveled a rostfogyasztásod

  • naponta többször, 4-5 alkalommal eszel, de egyszerre mindig csak keveset (ez az egyenletes vércukorszinthez is hozzásegít és a májat is tehermentesíti, ami szintén felgyorsítja az anyagcserét)

  • megnöveled a folyadékbeviteled. Ideális, ha 20 kilogrammonként 1 liter vizet fogyasztasz

  • rendszeresíted életedben a testmozgást. Ehhez heti 3x1 óra mozgásra van szükség.

  • és végül: ellensúlyozod a Téged érő napi stresszt. A stressz ugyanis minden törekvésünket képes tönkre tenni, mert lassítja az emésztést és ezzel az anyagcsere folyamatokat, mely cselekedet kifejezetten növeli a hasi- és csípőtájéki körtérfogatot.


Megjegyezném még azt is, hogy a Lipo+ koncentrátum  prebiotikus rostokat tartalmaz, melyek táplálják a bélflórád hasznos baktériumait, amivel hatást gyakorlunk az immunrendszeredre, bőrödre, emésztésedre is. Azt is írhatnám, hogy a tápanyag koncentrátumok étrendi dúsítása soha nem felesleges cselekedet.

Kérlek, folytasd tovább a kúrádat, tedd meg a szükséges életmódbeli változtatásokat is, és legyél egy kicsit türelmesebb.

Várom visszajelzésed!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita