Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szeretném meg kérdezni, milyen immunrendszer,bél rendszer erősítőt javasol három éves , tejfehérje érzékeny kislányomnak. Most kezdtük az óvodát,ha beteg , akkor hányás,hasmenés,láz. Jelentkezik. Köszönöm.

2018-10-03
Somogyi Rita válasza:

Kedves Anna!

Kislányodnak a Ferzym® ampulla  lesz a tökéletes választás, hiszen a benne található pre- és probiotikumok a bélflórát táplálják, mely nem csak a jó emésztés, de az erős immunrendszer alapja is, mert az ott élő mikroorganizmusok együttese adja, immunrendszerünk 70 %-át.

Az ampulla ráadásul egy különleges gyártási szabadalommal is rendelkezik, amit DUAL COATED („kettős kabát) technológiának hívnak. Ezt úgy kell elképzelni, mint ha a hasznos bélbaktériumokra, 2 prebiotikus kabátot adtak volna, amire a szervezetben lévő eltérő pH értékek miatt van szükség. Egyszerűsítve; ez a technológia garantálni tudja, hogy a hasznos bélbaktériumok sértetlenül érnek el a célállomásig, a bélflóráig, hogy ott támogassák az immunrendszert, az emésztést, és javítsák általános egészségünket. A termék 2 éves kortól, fogyasztható, de minden korosztály számára hasznos kiegészítő!  

Ezt az ampullát kiegészíthetitek még egy Gránátalma koncentrátum®  kúrával is, mely magas antioxidáns tartalmának köszönhetően erősíti az immunrendszert, és védi a sejteket. Mindkét kiegészítő és kombinációik is rendkívül népszerűek az őszi-téli betegeskedések kivédésére.

A kiemeléseken keresztül tovább is tudsz olvasni!


Üdvözlettel:

Somogyi Rita