Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szeretném kérdezni hogy gyenge körömre milyen készitményt szedjek.?gyenge letörik nemigazán nő a körmöm ha nő is letörik. Szücs Tünde

2017-02-13
Somogyi Rita válasza:

Kedves Tünde!

A gyenge, töredező körmök mögött többféle tápanyag hiánya húzódhat. Kísérletezgetned azonban nem kell, hiszen itt van rá „titkos szépségfegyverünk” a Bio silica® kapszula! Hatására nem csak a körmeink állapota javul, de a teljes „külső kivetítőnk” is megújul, hiszen ezt a kivonatot célzottan a bőr, a haj és körmök egészségére fejlesztettek ki.

Olyan bioaktív, szerves hatóanyagokat tartalmaz (zsurló, csalán kivonat, kén tartalmú aminosavak, hidrolizált kollagén, B-vitaminok, antioxidánsok, ásványi anyagok), amelyek együttesen felelősek a haj és a körmök szépségéért. Bővebben IDE kattintva olvashatsz róla.

Nagyon fontos, hogy ne dobozokban, hanem mindig kúraidőben gondolkodj! A minimumkúrája 60 nap, a maximumkúrája pedig 120 nap – ez utóbbit akkor javaslom, ha a probléma legalább egy éve fennáll.

Kiegészítésként javaslok egy jól működő külsőleges praktikát is: tisztítsd meg a körmeidet (körömlakk semmiképp ne legyen rajta). Készíts keveréket 2 csepp 100%-os Hidegen Sajtolt Mandulaolajból és 2 csepp friss citromléből, kend át vékonyan a körmeidet, és ne mosd le akkor sem, ha beszívódott – akár egész éjszakára, alvás közben is hatni hagyhatod. Garantálom, hogy megszereted, mert percek alatt erősebbnek hatnak majd tőle körmeid. Alkalmazd akár 3-4 alkalommal is hetente.

Kiegészítésként; A magam részéről ebből a mandulaolajból mindig a nagyobb kiszerelését választom, mert ezernyi felhasználási trükkje van, többek közt a szempilláidat is megnövesztheted vele, de akár meg is eheted, ugyanis csodás az emésztőrendszer megtisztításához is.

Üdvözlettel; Rudolf Rita