Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szép napot kívánok. Hosszasan keresgéltem és valahogyan Önökre találtam. A keresésem célja: arckrémet...vagy valamilyen arcápolót keresnék, nem titkolva, hogy 75 éves vagyok...csodát nem remélek,..de úgy gondoltam érdemes lenne tenni magamért valamit,...a száraz,..idős arcbőröm hátha meghálálná a gondoskodást. Kozmetikus nem látott még, és már nem is szeretném elkezdeni. Nagyon sok mindent elolvastam, és és a kapszulák között vannak nekem való termékek. Átgondolom. Biztosan találni fogok kedvemre valót. Egy kevés biztatást remélek Önöktől...a célom az volt a levelemmel. Üdvözlettel: Banyári Istvánné /Pircsi/

2015-12-04
Somogyi Rita válasza:

Kedves Pircsi! Nagyon örülünk, hogy ránk találtál! :) Ha arcápolásra kerül a szó, akkor mindig el szoktuk mondani, hogy a külsőleg alkalmazott arcápolók mellett, mindenki figyeljen oda a belsőleg fogyasztható kiegészítőkre is, hiszen a bőr szépségét és egészségét – korosztálytól függetlenül – meghatározza a tápanyagok mennyisége.

A legegyszerűbb ilyen tápanyag a víz! Aztán a bőrsejtet felépítő kollagén nevű fehérje és hialuronsav névre hallgató poliszacharid, melynek termelődése 25 felett, bizony évről-évre csökken. És van még egy nagyon fontos vitamin, ez pedig a C-vitamin, ami fontos a kollagén termelés és a kötőszövet feszesítés miatt is, „mellékhatásként” pedig erősíti az immunrendszert. :)

Külsőleg széles a választék, de a legnagyobb érdeklődést egyértelműen a hasznos baktériumokkal és növényi őssejtekkel dúsított, újgenerációs kozmetikumok szolgáltatják, ami olyan csomagban is elérhető, ami egy szemránc szérumot és nappali arcápoló kezelést kombinál. Bővebben: ide kattintva

Ha szívesebben maradnál az egyszerűbb, natur dolgok mellett, akkor ott van a csodálatos mandulaolaj, ami még a szempillákat is dúsítja!

Sok sikert a választáshoz! Üdvözlettel: Rudolf Rita