Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szép estét kívánok, igaz a rendelést leadtam de szeretnék érdeklődni pajzsmirigy alulmüködésem van L-thiroxint szedek e mellé szedhetem e, puffadásra szeretném. Előre is köszönöm válaszukat, ha mást tudnának helyette ajánlani szívesen venném, fogyásra szeretném. :) Cirkulin articsókát szedtem az használt, de sajnos nem lehet kapni sehol!

2019-02-13
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kajtos Alajosné!

Igen az articsóka fantasztikus puffadás elleni tápanyag, ami a májat és az epét támogatja főként, és gyakorol hatást az egész emésztőrendszer egészségére. – ha a kiemelésre kattintasz, láthatod, hogy ez már a cirkulintól is erősebb kivonat, és rendelhető is, vagyis nem kell lemondanod róla. Rendezkedj be egy 120 napos kúraidőre.

Kúrádat egészítsd ki prebiotikus rosttal, ami nem csak emésztőrendszered karbantartást segíti, de fokozza testsúlycsökkentő diétád eredményességét is.

Azonban ne felejtkezz el arról, hogy önmagában még egy étrend-kiegészítő sem jelent megoldást, ha nem változtatunk életmódunkon. Ezért arra kérlek, hogy kattints erre a kiemelésre, ami összefoglalja, hogy pajzsmirigy alulműködésnél milyen teendőink vannak még.

Sok sikert kívánok kúrádhoz!
Üdvözlettel:
Somogyi Rita