Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Szép estét ! A Lipo+ Laposhas kúrával kapcsolatban szeretnék kérdezni. Sógornőm is szeretné kipróbálni, de magas a vérnyomása, gyógyszereket szed. Szeretnénk tudni,h szedheti e ? Válaszukat köszönjük ! Üdv : Ildikó

2018-05-03
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ildikó!

A Lipo+ Lapos has kúra Béltisztító-bélflóra építő koncentrátumunk olyan természetes gyógynövényalapú készítmény, mely magas vérnyomás esetében nincs negatív hatással szervezetünkre. Azonban mivel nem tudjuk sógornőd milyen típusú, hatóanyagú gyógyszeres kezelés alatt áll, azt javaslom, mindenképpen egyeztessen e kérdésben kezelőorvosával.

Meg kell jegyezzem ugyanakkor, hogy a magas vérnyomásnál javasolt életmódváltás, mint a rendszeres testmozgás és diéta, már önmagában is csökkentheti a gyógyszer adagolását. Vagyis, ha ütemesebben csökken a testsúlyunk, mert diétánk és testmozgásunk részeként még anyagcsere fokozó élelmiszer koncentrátumokat is alkalmazunk, akkor az, az összetevőktől függetlenül is megváltoztatja majd a gyógyszeradagot, így a rendszeres vérnyomás ellenőrzés és orvosi együttműködés megkerülhetetlen.  

Üdvözlettel:

Somogyi Rita