Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Sokfelől hallottam, hogyha fogyni szeretnék, érdemes előtte egy tisztítókúrát elvégezni. Kicsit tartok tőle, mert nem igazán értem mi szükség van rá, meg hát amiket neten láttam, azok elég sok koplalással járnak, vagy egyáltalán nem lehet száraz táplálékot fogyasztani közben. Szóval a kérdésem, hogy miért előnyös egy ilyen tisztítás, és van-e olyan, ami közben enni is lehet. várom a választ: Ferkó

2016-06-21
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ferkó! Igen, jól hallottad. Mi magunk is egy alapos nagytakarítást szoktunk javasolni, különösen ott, ahol tapasztalható az alig eszem, mégis hízom jelenség, hiszen nagytakarítással képesek leszünk megszüntetni a kiváltó okot, ami a kiválasztó szerveket és anyagcserénket bénító szeméten rejlik.

Természetesen egy lúgosításnak, méregtelenítésnek és egy alapos béltisztításnak számos egyéb egészségügyi előnye is van. A Lipo+ főzet például a bélflóra egyensúlyát is visszaállítja, azt a helyet ami az immunrendszer 70%-át adja, és az esetleges emésztési problémáidon is segíthet. Ráadásul a hasi úszógumikat nem is igazán lehet másképp eltüntetni, mert a vastagbél salakosodása és a hasi körtérfogat között szoros összefüggés van.

Fokozott anyagcserét köszönhetünk a Puridren® főzetnek, aminek hatására a mindennapi közérzeted is javulni fog. A két koncentrátum együttes fogyasztásáról az első link alatt olvashatsz bővebben! Sok sikert kívánok a fogyáshoz!