Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Pillant, en siket vagyok, azert kérdezem milyen jo? - Ferzym jo? Példa milyen? Ha hízás megvédeni? Vagy ellen? kerem segítséget alábbiak: - immo erősítés milyen legjobb Fertőzés megvédeni milyen Bor betegség : allergia ekcémát , nagyon száraz lábszár, es láb talp kemény sarok, es korom gombás kemény Tej es tejtermék mentesen gyogynovenybol milyen. Ha elforduló pici tej megtörtént megette, azonnal milyen tabletta megvédett Sex is gyenge hanem erősít milyen Koszi Udv Péter

2016-11-02
Somogyi Rita válasza:

Prebiotikus rostokat ajánlok neked nagy dózisban, mert azok egyszerre;
- erősítik az immunrendszert, védenek a fertőzések ellen
- segítik gyógyítani a bőrbetegségeket
- az ételallergiák ellen is dolgoznak, mint glutén érzékenység és laktóz intolerancia
- továbbá segítenek fogyni a hasról.

Itt van 2 link a termékhez:

  1. az első link alatti szöveg leírja, hogy segítenek az emésztésben és hogy segítenek a bőrnek: http://cotifibra-belradir-beltisztitas-belflora.anatur.hu/
  2. ez a link alatti szöveg pedig leírja, hogy segítenek fogyni a hasról:
    http://kiallo-hasfal-uszogumik.anatur.hu/

Amivel ezt a kúrát kiegészítheted, az az Echinacea kivonat, amit magyarul kasvirágnak hívnak. Kérlek kattints a terméknévre és olvass tovább róla!

A szexuális energia fokozásához a legtöbb visszajelzés a szabalmálma kivonatról érkezik Ez a kivonat kifejezetten férfiak részére készül, dolgozik a fejtető kopaszodás ellen, a prosztata egészségét is védi, amelett, hogy fokozza a nemi vágyat!


Fontos,
hogy a kiegészítő tápanyagok mellett kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást kell követni. Akkor, ha gombás a talpunk és a körmeink, kötelező elhagyni a fehér cukrot és fehér lisztet tartalmazó élelmiszereket. Nagyon hasznos lehet ez esetben egy lúgosító gabonadiéta, ami kellemetlen környezetet teremet a kórokozó gombák és baktériumok számára. Kérlek, kattints a színes névre és olvass tovább!

Ezen felül sok folyadékra és testmozgásra is szükség van. Vagyis az egészséges életmódot nem helyettesítik a termékek. Csak akkor lehetünk egészségesek, ha ezekre mind, és egyszerre figyelünk oda!

Rudolf Rita