Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Méregtelenítéssel ( főleg nehézfémekkel) kapcsolatos keresésem közepette bukkantam az Ön elérhetőségére. Az arcomon kb 2 éve kezdődtek el a piros apró kiütések, ami az elején apró göbök voktak, majd ehhez még pattánások is társultak idővel. Fél éve csináltam egy fehér mustármagos tisztítást, és azóta is iszom a máriatövis olajat, de semmi változás. A masszázson vetődött fel, hogy nehézfémek is le lehetnek rakódva, és ezért is kérném a tanácsát, hogy létezik-e olyan készítmény, ami segíti ezek kiürülését? Nagyon köszönöm előre is a válaszát. Üdvözlettel, Ildikó

2016-11-30
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ildikó!
Sok minden állhat a háttérben, ezt a diagnózist csak orvos tudja felállítani. Gyanús lehet a hormonális egyensúlyvesztés, amit leggyakrabban a pajzsmirigy nem megfelelő működése idéz elő, de szerepelhet a kiváltó okok között stressz, élelmiszerallergia, fogamzásgátló tabletta, és inzulinrezisztencia is…..

Egy biztos, egy alapos lúgosítással - méregtelenítéssel csak nyerhetünk, hiszen ez mindennek az alapja.

Javasolt étrend-kiegészítők:

1. Puridren® lúgosító-méregtelenítő koncentrátum >>>

2. Máriatövis kivonat >>> (igen ezt mindenképp meg kell tartani, de csakis a szilimarinra standardizált változatot, az olaj ilyenkor kevés) 3*1 tabletta étkezés közben, vagy után >>>

3. Spirulina alga tabletta >>> – rendkívül sok ásványra és klorofillra van szükség a nehézfémek kivezetéséhez, és a lúgosításhoz. 3*1 tabletta étkezés előtt >>>

Persze tudnod kell, hogy ilyenkor 5 alapszabályt is be kell tartani.

1. Folyadékbevitel – a napi átlagos folyadékbevitel 2-3 liter között van, de tisztítókúrák ideje alatt ez 20 kilogrammonként 1 liter vizet vagy gyógyteát jelent (nincs gyümölcslé, nincs diétás üdítő, nincs gyümölcs- és fekete tea). A folyadékbevitel egy részét meg fogja oldani a Puridren® lúgosító-méregtelenítő koncentrátum, amit 1,5 liter vízben kell hígítanod, és napi 5 részletben elfogyasztanod.

2. Napi 5 étkezés – a napi ételadagodat 5 részletben fogyaszd el. Napi 5 étkezéssel tehermentesítjük a legnagyobb méregtelenítő szervet a májat. A májnak óriási szerepe van ebben a méregtelenítési folyamatban. Sokkal szebb lesz a bőröd, ha a májad tehermentesül.

3. Rágás – Az alapos rágásnak óriási szerepe van abban, hogy a szervezetbe bevitt táplálékokat tökéletesen megemésszük. Ha megfeledkezünk arról, hogy az emésztés a szájban kezdődik a fogak őrlésével - melynek segítségével ellúgosítjuk az ételt -, akkor sok-sok órán keresztül tesszük ki magunkat erjedésnek és rothadásnak, ami savasítja a testfolyadékokat, és salakanyag többletet ró ránk.

4. Testmozgás –Mozgás nélkül nincs egészség, mozgás nélkül nincs lúgosítás. Hetente legalább 3x1 órát szánjunk testmozgásra, kezdetben az ütemes séta is megteszi. A mozgás átmasszírozza a belső szerveket, a közben létrejövő hasi légzés oxigénhez juttatja sejtjeinket és lúgosítja a testfolyadékokat, hiszen szén-dioxidot lélegzünk ki.

5. Lelki - szellemi egyensúly – Mosolyogni tessék! A pozitív életszemlélet, az optimizmus fél egészség. Sokan talán nem is tudják, hogy miközben például a szomszéddal vitatkoznak, az biokémiai folyamatok százait indítja el szervezetükben.

Ha tartósan fennáll a stressz (ami alatt egyaránt értjük az alábbiakat: szeretetlenség, önértékelési zavar, düh, félelem, idegesség, szorongás, pánik…), akkor sajnos az megváltoztatja a testfolyadékok pH-értékeit, az állapot salakanyag többlettel jár, ez pedig először tüneteket produkál (a test jelzései), majd a tünetek fel nem ismerése, vagy azok figyelmen kívül hagyása betegséggé formálódnak. Vedd észre az élet szépségeit! Fordíts saját magadra, hobbidra minden héten, legalább 3 órát.

Rudolf Rita