Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Köszönöm szépen a gyors választ. Felmerült bennem még két kérdés édesapámmal kapcsolatban. Két viszonylag súlyosnak mondható (nehezen kezelhető) problémával küzd és szeretnék neki segíteni a megoldásban. Az egyik a láb-körömgombája. Egyelőre ugyan még csak a nagy lába ujján van elszíneződve a körme (sárga, meg talán kicsit vastagabb a körme). Láttam az oldalon egy tablettát, ami candida-fertőzésekre ajánlott. Érdemes ezen gyógyszeres megoldást egyéb dologgal kiegészíteni? Állítólag próbálkozott már házi praktikákkal, de eddig eredménytelenül. A másik: kb. másfél éve aranyérrel küzd. Elmondása szerint hol rosszabb, hol jobb. Próbálta "megreformálni" a táplálkozási szokásait, de nem sok eredménnyel járt ill. a gyógyszertárakban kapható kencék, kúpok is csak egy ideig enyhítették a fájdalmat. A műtét lenne a legutolsó, ami szóba jöhet nála. Köszönöm szépen, azt hiszem egyelőre nincs több kérdésem. :)

2017-05-25
Somogyi Rita válasza:

Kedves Barbara!

Azt kell írjam, ha az ember nem reformál az életmódján, akkor sajnos nem születhet teljes siker. Aranyeres panaszoknál nagyon fontos például a rostanyagok növelése. Gombásodásnál, legyen az bőr vagy körömgomba szintén meghatározó a belek és a bélflóra egészsége, mely szorosan köthető a rostokhoz (is).

Édesapádnak pont ezért az első ajánlatom a prebiotikus rostanyagban kiemelkedően gazdag Cotifibra bélradír, ami sokasítja, kolonizálja a hasznos bélbaktériumokat a bélflórában, és ami segít leküzdeni a körömgombát, továbbá lazítani a székletet, ami az aranyeres panaszokkal küzdőnek rendkívül fontos.

Ezen kívül nagy hasznát veszi egy T-vitamin alappal rendelkező étrend-kiegészítőnek ami az aranyeres érfonatokat segít visszahúzni. Körömgombáját pedig, mint fent is kiderült belsőleg is kezelni kell, így a rostanyag mellé egy gombaölő kivonatot javaslok, míg külsőleg ecseteljen reggel és este teafa olajjal

Szerencsére rengeteg pozitív visszajelzésünk van ezekről a termékekről, ilyen panaszok esetén!

A kiemelésekre kattintva tovább olvashatsz! Kúraidő: minimum 60 nap!

Rudolf Rita