Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Köszönöm a gyors választ! A PCOS-t a napokban zárták ki. :) Egyébként az amerikai vitamin is adaptogén tartalmú :) Szedjem azért a Stress Controllt is? Illetve a méhpempő létezik esetleg kapszulában? Mert nem fogom tudni meginni. Illetve ezek a szerek beindíthatják a fogyást, elmaradhatnak a "falási kényszerek" vagy van esetleg komplex fogyókúrás készítmény is? Elnézést a sok kérdésért. :) Köszi, Anita

2020-06-02
Somogyi Rita válasza:

Kedves Anita!

Annak igazán örülök, hogy a PCOS-t kizárhatjuk. :-) Ebben az esetben azt javaslom, hogy amikor szünetet tartasz a vitaminod szedésében, akkor iktass be egy Stress ® Control kúrát.

A méhpempőből sajnos nem tudok kapszulás verziót javasolni, de a Ligetszépe olaj  kúrát minden további nélkül elkezdheted.

Az ajánlott kivonatok közül a szerves krómmal dúsított kapormag tabletta  segíthet a falási rohamok leküzdéségben, mégpedig úgy, hogy kiegyensúlyozza a vércukorszintedet. De itt van még nekünk egy „nagyágyú”, mely négy oldalról is megtámogatja a fogyásodat. A Kalory Emergecy összetevői nemcsak a vércukorszint egyensúlyában segítenek, de az étvágyat is csökkentik.

Ugyanakkor a pajzsmirigy egészségét támogató kiegészítőkről sem felejtkezhetünk el, hiszen könnyen lehet, hogy éppen ez az egyensúlyvesztés áll a fogyás útjában.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz, és várom visszajelzésedet!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita