Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Köszönöm, 2 kérdésem van még, ha megrendelem a krémet, mennyi idő alatt érkezik meg és a szállítás mennyibe kerül? a másik kérdésem, pedig hogy melyik boltban érhető el ez a termék? acnes gélre gondolok válaszát előre is köszönöm U G

2018-11-30
Somogyi Rita válasza:

Kedves U G!

Amennyiben a rendelésed adott napon, 15 óráig beérkezik hozzánk, és utánvétes vagy bankkártyás fizetési módot választottál, azt már másnap házhoz szállítjuk. Pénteki (15 óráig leadott) rendelésed hétfői napon, szombati és vasárnapi rendelésed keddi napon veheted át. Amennyiben fizetési módként az előre utalást jelölöd meg, a csomagodat akkor tudjuk feladni, amint beérkezett számlánkra a pénz. Ez általában az előbbiekhez képest plusz egy napot vesz igénybe.

A szállítási költség egységesen 1.270 Ft (20.000 Ft rendelési összeg alatt).
Amennyiben a rendelésed eléri a 20.000 Ft-os összeget, úgy a szállítási költséget mi fizetjük, így a szállítás ebben az esetben ingyenes. A házhozszállításról a Sprinter futárszolgálat gondoskodik. 

Az aCknes® gélt személyesen a weboldal Kapcsolat menüpontjában feltüntetett címen tudod megvásárolni, Oktogon téri illetve Botond utcai mintaüzletünkben.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita