Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Két hét Horvátország után elég nehéz volt visszazökkenni a hétköznapokba, ráadásul meghúztam a lábam, ami nagyon erős térdfájdalommal jár. Mit tegyek? Tihanyiné Nemes Viktória

2016-09-13
Somogyi Rita válasza:

Kedves Viktória! Természetes, hogy nehéz az átállás 2 hét pihenő után, főleg, ha azt egy térdfájdalom nehezíti. Javaslatom az, hogy kezdj hialuronsav-kúrába!
Az orvosi hialuronsav kifejezetten ajánlott térdfájdalmakra, még injekció kúrát is alkalmaznak vele az orvosok. A hialuronsav jelen van a porcok belső szerkezetében, ami rugalmasságot és ellenálló képességet jelent mindenféle deformációval szemben, az ízületi nedv egyik fő alkotóeleme, ami biztosítja az ízületek megfelelő hidratáltságát, vízellátását.

Ráadásul a bőrödnek is kiváló, a nyári napfürdőzést követően pótolni fogja az elveszetett vizet és volument biztosít a kötőszövetednek is, hiszen a hialuronsav egy olyan belső hidratáló tápanyag, ami saját tömegének 1000-szeresét képes vízben megkötni. Feltölti a bőr kollagén és elasztin rostjai közötti teret, amivel nem csak tónusosabb lesz a bőr, de az apróbb mimikai ráncok is halványodnak. Erre szokták mondani: két legyet egy csapásra!

Üdvözlettel, Rudolf Rita