Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kérdésem miért 8300 Ft a kosár tartalma, ha akcióban 2767 Ft/db azaz 5534 Ft, ez véletlenül nem a vásárlók félre vezetése????? Várom mielőbbi válaszukat. Nem szeretek ilyen helyről vásárolni, ahol a végösszeg nem annyi mint az amit hirdetnek. Így nem is kérem a terméket. Tisztelettel: Balázsné Margo

2017-10-14
Somogyi Rita válasza:

Kedves Balázsné Margo!

Bár nem írtad, hogy melyik termékkartonon jársz, az ha jól sejtem az a Fekete áfonyát és inulint kombináló kivonatunk. 

A termékkarton első mondata ez: "Figyelem! Most 2+1 Akció, kattints a részletekért >>>"
Továbbiakban pedig részletesen elmagyarázzuk, hogy miről is szól ez az akció, de bemásolom ide is:

"Most 2+1 Akcióban! Mit jelent ez?
2-őt fizetsz, 3-at kapsz! A termék 4150 Ft-ba kerül, de ha most 2 db-ot vásárolsz, akkor mi +1-et INGYEN helyezünk a csomagba. Így az akcióval a termék darabonkénti értéke máris 2767 Ft-ra csökken!

Ha élnél az akcióval, semmi mást nem kell tenned, mint:

  1. a kosárgomb melletti darabszámos mezőbe páros számokat írni. Ugyanis a páratlan számokat automatikusan INGYEN CSOMAGOLJUK! Vagyis minden második termék után 1-et, INGYEN kapsz tőlünk. 4 db után 2-őt, 6 db után pedig 3-at …és így tovább.
  2. Ezt követően nyomj a kosár gombra, majd
  3. jön a „tovább a rendeléshez” gomb, ahol véglegesítheted a rendelésed. (Véglegesítés előtt arra is van lehetőséged, hogy a „Telefonos visszaigazolást kérek” szolgáltatás melletti mezőt kipipáld. Ilyenkor a kollégáink visszahívnak, tanácsot adnak, és személyre szólóan egyeztetnek Veled!)"

Egyszóval nem célunk és kenyerünk a vásárlók megtévesztése, ha így dolgoztunk volna az utóbbi negyed évszázadban, akkor nem ünnepelhettük volna idén, cégünk 27 éves születésnapját.

Szeretettel:
Somogyi Rita