Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Somogyi Rita! Véleményét szeretném kérni. Túlsúlyos vagyok, sokféle szert kipróbáltam már, elsősorban dietetikus által összeállított menüt, mozgás napi 1 óra torna, a szükséges folyadékbevitel és nincs eredménye, belefáradtam. Nemrégen operáltak, ezért Livial hormonpótlót kell szednem, és arra lennék kíváncsi, hogy melyik lenne az a készítmény amit kipróbálhatnék a fogyás érdekében a hormonpótló mellett. Köszönettel: Gerda.

2019-05-19
Somogyi Rita válasza:

Kedves Gerda!

Fontos, hogy nem egy készítmény fog lefogyasztani önmagában, hanem az életmódváltás. Kevesebb szénhidrát, több rost és folyadék, illetve rendszeres testmozgás, amit nem csak testsúlyod, de általános egészséged okán is meg kell tegyél. Ha ez rendben van, akkor bevethetünk olyan anyagcserét fokozó kivonatokat, melyek segítenek gyorsabban lefelé tornázni a mérleg nyelvét, és tartóssá is teszik az eredményeket. Egyik azonban nem működik a másik nélkül, vagyis ilyen kúrába belefogni csak akkor lehet, ha minden pontot teljesíteni tudsz.

Támogasd meg életmódváltásod a Natur Tanya® 60 napos Anyagcsere-serkentő Programmal. - ebben a csomagban kétféle ivókúrát találsz, melyek tulajdonképpen természetgyógyászati alaptermékek. Visszatérünk segítségükkel az alapokhoz. Átmossuk a kiválasztó szerveket, támogatjuk velük a testfolyadékok sav-bázis egyensúlyát, megtápláljuk a bélflórát és csökkentjük a test salakanyag terheltségét. Ezek a tulajdonságok természetesen a hormonális egyensúlyra is kedvező hatással vannak.

Rendezkedj be egy 120 napos úrára, és hagyj időt a változásnak, ne kapkodj. Az eredmény nem marad el!

Jó egészséget kívánok!

Somogyi Rita