Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Somogyi Rita! Szeretnék segítséget kérni, azzal kapcsolatban, hogy hogyan szedjem a vitaminokat napi elosztásban! Chrom aktív, ananász kapszulát, Gold lecytyna, stress kontroll vitaminokat? Szedhetem egyszerre ezeket? Válaszodat várom! És a Guarana és acai koncentrátumot szedhetem ezek a vitaminok mellett? Hogyan? Köszönettel Bettina

2018-03-19
Somogyi Rita válasza:

Kedves Bettina!

Ha a napi rutinodba be tudod illeszteni a szedésüket, semmi akadálya nincs, hogy párhuzamosan alkalmazd őket.

Bár meg kell jegyezzem a legtöbb esetben, legyen szó bármilyen okról, nem az  a megoldás, hogy egyszerre szedj hat féle kiegészítőt.

Az összeállításod azt sejteti, hogy energiára vágysz miközben nem ártana azért pár kilótól is meg szabadulni.

Természetesen megírom neked, hogy ezeket a kiegészítőket hogyan lenne a legjobb kombinálni. De ha ismerném, a célodat nagy valószínűséggel tudnék neked egy célzottan felépített kúrával segíteni.

És ne feledd, hogy igazán jelentős változás nem csak attól fog bekövetkezni, hogy egyszerre többféle kiegészítőt alkalmazunk. Első lépésnek mindig az életmódváltásnak kell lennie és azt kiegészítve jöhetnek az étrend-kiegészítők.

Szóval, azt javaslom, reggel éhgyomorra indíts 20ml ACAI koncentrátummal. Mellé kezdetnek a Guaranax kapszulából  napi 1 szemmel indíts, ezt tulajdonképpen bármelyik étkezés előtt beveheted de legyen ez a reggeli előtt 5-10 perccel. Ez kiválóan energizál majd a nap folyamán. A két termék együtt csomagban is kapható, ez az Energia Csomag.

A szerves Króm  adagja napi 2x1. Bármelyik étkezés után beveheted, de vedd be a reggeli és az ebéd után.

A Lecitinből  ugyancsak 2 kapszula javasolt naponta, de ezt étkezés közben vedd be. Be is veheted már a tízóraival együtt, így még napközben kihasználhatod agytevékenység serkentő munkáját.

A Stress® Controll  maradjon meg ebéd utánra, ha napi kettőt szedsz belőle akkor a másodikat uzsonna után időzítsd.

Az Ananász kapszulából  pedig napi 4 szemet vegyél be étkezések előtt. Legyen az a reggeli utáni négy étkezés előtt.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita