Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Somogyi Rita ! Olyan kérdéssel fordulok hozzád, hogy az oldalon ezeket a termékeket néztem ki Fogyás szempontjából. CHROM AKTIC 200 mcg, DIURERBE FORTE, NATUR TENYA ZÖLD-KÁVÉ TABL. DE szeretném a véleményedet is hozza hogy szedhetem ezeket együl a meglevő gyógyszereimhez. 6 hónapja eszem a ( 2x1 ) Vessel Due F lágy kapszula 250 Lsu szulodexid lágy kapszula és 3 hónapja szedem a( napi 1) Béres Vas Vital emelet minden nap oda figyelek a rendszeres és változatos étrendre, és minden nap megyünk a párommal 1 óra sétálni és ha az idő engedi akkor hétvégén meg aktívan mozogni. A másik kérdés hogy a Zöld-kávé kapszula mellé ha fogyasztok napi 2 kávét az nem fogja a vérnyomást felzavarni? Köszönöm a segítséget ! Edina

2019-04-30
Somogyi Rita válasza:

Kedves Edina!

Habár a Diurerbe, a szerves króm és a szerves zöldkávé  fogyasztása sem ellenjavallt vérhígító mellett, tudnod kell, hogy amennyiben gyógyszeres kezelés alatt állsz, akkor az étrend-kiegészítők fogyasztása előtt mindig, minden esetben, ki kell kérned a kezelőorvosod véleményét és engedélyét. Hiszen Ő ismeri a teljes kórtörténeted, ami mindig egyedi, mint egy ujjlenyomat.

A zöldkávébab tabletta az ajánlott napi adagolásban maximum 8mg koffeint tartalmaz, ehhez képest egy adag presszó kávé tartalmaz kb. 100mg-ot. Így nem gondolom, hogy problémát okozna, ha mellette még fogyasztasz kávét, de természetesen érdemes csökkenteni az adagját. Meglátod, a zöldkávé mellett, nem is lesz rá szükséged. Ha pedig az ízét szereted, akkor válaszd inkább a koffeinmentes változatot.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita