Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Somogyi Rita ! OLIMP LABS GARLICIN® FOKHAGYMA KIVONAT - 30 KAPSZULA Erröl mi az Ön véleménye? A neten nem található: Kik gyártják? A leirast, azt olvastam, természetesen. Az érdekel, ez nyugodtan fogyasztaható e? Az Allimax fokhagyma kapszulát ismerem, ez nagyon kiváló. Milyen jó minöségi fokhagyma kapszulát ajánlana, ami megbizhatóan hatékony? Szivesen fogadom kedves jelentkezését. Szívélyes üdvözlettel: Zsuzsanna

2018-11-21
Somogyi Rita válasza:

Kedves Zsuzsanna!

Olimp-Labs® által gyártott Garlicin kivonat 4 tudományosan is elismert fokhagyma vegyületet ötvöz, nagy dózisban, és standardizálva (minden kapszulában garantáltan ugyanakkora hatóanyag tartalommal). Ezek nevezetesen; 4000mcg allicin + 7000 mcg tioszulfinát + 7000mcg allin + 7600 mcg gamma-glutamil-cisztein, minden egyes kapszulában! A Te általad ismert kiegészítő ehhez képest mindössze 180mg allicin tartalommal rendelkezik, így a választás roppant egyszerű. Továbbá, az sem elhanyagolható tényező, hogy ez a Garlicin kivonat teljesen szagtalan.

A lengyelországi gyártó cégről; 
1990 óta foglalkoznak étrend-kiegészítők gyártásával. Minden termékükben megjelenek az új technológiák, és szabadalmak, melyek termékeiket a legjobb biohasznosulással rendelkező kiegészítők közé helyezik. Ennek érdekében egyetemekkel és kutatóközpontokkal is együttműködnek. 

Az Olimp Labs® által gyártott étrend-kiegészítők egyedüliségét bizonyítja világszabadalmak sora, mellyel újgenerációs készítményeiket védették le, valamint az a számos fogyasztói és szakmai díj, melyeket ezek a termékek kaptak. Ma már közel 70 országba exportálják egyedi kivonataikat, szerte a világon.

Néhány további sikertermékük;
Világszabadalommal védett Magnézium, B6-vitaminnal 
- Kelátkötésű, sejtszinten szívódó formula. A kiemelésre kattintva, videót is találsz a felszívódásáról!

Vita-min®plus – Világszabadalommal védett multivitamin, sejtszinten hasznosuló kelátolt ásványokkal. 

Világszabadalommal védett, Szerves vas kapszula FORTE  - Újgenerációs, sejtszinten hasznosuló formula

SOLAR Napozóvitamin Világszabadalommal!  - Bőr-és szemek védelme, egyenletes és tartós barnaság.

Hepaplus Articsóka kapszula  Máj & Epe és emésztés. Extra, 17,5 mg cinarin hatóanyag kapszulánként.

Ligetszépe olaj kapszula, biotin, A és E-vitamin pelletekkel  - Szabadalommal védett termék.

Világszabadalommal védett, Szerves Kalcium + D3®-vitamin  - Az Új generáció kalciuma – Hipoallergén kalcium, kiváló, sejtszintű felszívódással, aminosav keláttal!

Világszabadalommal védett szemvitamin, az éleslátásért!  - Luteina® bio-complex. 20mg lutein/kapszula.  

Szerves Kálium tabletta  - 416mg-os kálium-citrát formájú kivonat magas vérnyomás ellen, a szív, az izmok, és az idegrendszer egészségére.  

Szeretettel: 
Somogyi Rita