Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Somogyi Rita! Immunrendszer erősítésben szeretnék tanácsot kérni. Van egy lassan 22 hónapos lányom. Mióta megkezdte a bölcsit természetesen beteg is lett kB 2x a 3 hónap alatt, azt gondolom ez jó arány, viszont ettől függetlenül szeretném kicsit erősíteni. Főleg ebben a vírushelyzetben. Tudom, még 2 éves sincs, én mégis szeretném megkérdezni, hogy lehetséges e adni neki a Ferzym bélflóra ampullát? Az echinacea-t? És gondoltam még adni a bio nyirfanedvet. Utóbbit látom, hogy csecsemő kortól mehet, aminek örülök, mert érkezik a kistesó is közben. Őszintén szólva volt egy egy hetes antibiotikum kúra, ami mellett hiába kapott probiotikimot a nyelvén kezd kialakulni kis gombás fertőzés. Plusz 3 hete kb (ez még a betegség előtt kezdődött) borzalmas székrekedese lett, nem igazán tudjuk mitől sajnos. Orvoshoz természetesen megyünk újra, viszont ezeket a dolgokat szeretném neki adni, amennyiben úgy gondolja ön is, hogy ha csökkentett mennyiségben is, de esetleg kaphatná a lányom. A propolisz juniort (?) meg se merem kérdezni lehet e? ???? Én a felnőttet szedem, egyenesen imádom. A chela-ferr csucsuszuper vérképet eredményezett így szülés előtt. Köszönöm önöknek, nagyon jó és nem fogja a hasat meg! Várom válaszát. Üdvözlettel Ditta

2020-11-18
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ditta!

Nagyon örülök, hogy ilyen jó véleménnyel vagy a termékeinkről.

A Nordic Koivu® bio nyírfanedvet valóban már csecsemőkortól lehet adni a gyerkőcöknek, hiszen annyira tiszta. 3 éves korig a napi adagolási javaslat 10 ml.

A Ferzym® bélflóra ampulla 2 éves kor felett ajánlott általánosan, de akár már most is megkezdheti kislányod a kúrát. 

Az Echinacea szirup és a Flu Junior fogyasztását 3 éves kortól ajánlja a gyártó. Ezért azt javaslom, hogy kérdezzetek rá a gyermekorvosnál, és ha nincs ellenvetése, megkezdhetitek már most a kúrát.

Jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita