Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Somogyi Rita! Érdeklődnék, hogy a Gambe slim, lipo kombót iszom, és kiegészíthetem e még a Diurebe Forte italkoncentrátummal? Nekem a narancsbőrrel van problémám sajnos! Súlyba kb. 2-3 kg-t szeretnék csak fogyni! Köszönöm a segítséget!

2019-05-02
Somogyi Rita válasza:

Kedves Beáta!

Igen, bátran kiegészítheted Gambe Slim® és Lipo+ kúrádat salaktalanító-vízhajtó gyógynövényeket koncentráló Diurerbe® Forte italkoncentrátummal. Ugyanis, a vízvisszatartás és a cellulit természetüktől függve kapcsolódnak egymáshoz. A folyadék visszatartást okozó tényezők többsége a bőr szilárdságának csökkenését, az alacsony fokú gyulladást, a kötőszöveti fibrózist és a zsír felhalmozódását is okozhatja, ami szó szerint befolyásolja a cellulit minden aspektusát, így a folyadék visszatartás általában a cellulitisz problémájához kapcsolódik a legtöbb nőnél. A jó cellulit kezelés mindig hatékonyan kezeli a folyadék visszatartást, valamint a cellulit egyéb szempontjait.

Külső kezeléshez figyelmedbe ajánlom Chillishape®gél toptermékünket, aminek eredményességét tovább fokozhatod, ha fürdés közben masszázskesztyűt majd a Chilli gél felkenése után pedig speciális, lélegző kozmetikai fóliát is használsz az adott testrészen.

Hogy még hamarabb szabadulhass meg a narancsbőrtől, fordíts figyelmet a bőséges folyadékfogyasztásra is.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita