Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Somogyi Rita! 47 éves túlsúlyos nő vagyok. Hetente három alkalommal személyi edzővel edzek de sajnos a diétát nem tudom tartani mert folytonos szénhidrát éhségem van. Természetesen nem fogytam de a testem alakult. Fogyni szeretnék első körben 10 kiót. A króm tablettájukat néztem ki magamnak. Mit ajánl még mellé? Egészségügyi problémám nincs. (még) Köszönöm a választ.

2019-05-22
Somogyi Rita válasza:

Kedves Melinda!

Nem is hinnéd, mennyien keresnek meg azzal, hogy elkezdenek edzeni, viszont a diéta nem nagyon halad, és ezért a fogyás is lassú. Hát persze, mert ahogyan írod is, ilyenkor először formálódni kezd a test. A zsírok elkezdenek eltűnni, viszont az izmok fejlődnek. Az izmok pedig nehezebbek, mint a zsír. Másrészt pedig sok esetben3- 5- vagy éppen 10 év laza életmódját kell visszafordítani, vagyis azt is figyelembe kell venni, hogy hány évbe telt ezeket a kilókat felpakolni. Azt viszont megerősíthetem, hogy olyan nincs, hogy valaki nem tud lefogyni, hidd el, minden csak kitartás kérdése.

A rendszeres edzés garancia arra, hogy formás legyél és feszes maradj, nagyobb súlyvesztés esetén is. Természetes az is, hogy fogyni csakis szénhidrát csökkentett diéta mellett lehet. Ezt is azonban fel kell építeni, szépen lassan, napról-napra kell visszahúzni a CH-kat, úgy, hogy közben növeled a rostfogyasztást és a folyadékbevitelt.

A Szerves Króm tabletta  tökéletes választás, mert nem csak a szénhidrátéhség visszafogásában segít, hanem az edzésben is jó társ, ugyanis szerepe van az izomszövetek építésében is, csökkenti a test zsírtartalmát és növeli az izomtömeget, ráadásul fokozza a fizikai teljesítményt, így az edzéseket is jobban bírod majd! Ezt egészítsd ki egy duzzadó rostot tartalmazó tablettával,  és még egyszer kérlek, hogy a siker érdekében igyál többet.

Folyadékbevitelnek és az anyagcserét felturbózásához, kezd el a Puridren® 60 napos tisztító kúráját. Ez a gyógynövényes-klorofilles koncentrátum serkenti a szervezet lebontó-kiválasztó működését, és a testünkben feleslegként felhalmozódott tápanyagok illetve salakanyag maradványok kivezetését.

Hajrá, és kitartás!

Somogyi Rita