Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Zsírmájat diagnosztizáltak nálam. Megrendeltem önöktől a 3-om féle gyógynövényt. A 4-dik sajnos most nem rendelhető./ Fekeketköménymagolaj / Remélem ez is hamar rendelhető lesz. Articsóka Máriatövis Kurkuma Szeretnék tanácsot kérni miképp szedjem be naponta e gyógynövényeket. Szedhető e mindhárom egyszerre? Válaszát nagyon köszönöm József

2023-01-24
Somogyi Rita válasza:

Kedves József!

Akár a három tápanyagot is kombinálhatnánk egymással, én mégis arra biztatlak, hogye először csak a máriatövis és articsóka kúrádat kezdd meg. A három tápanyag egyszerre egy igen intenzív tisztítókúra lenne a májnak, haladjunk lépésenként!

Fogyasztási javaslat:

Reggeli közben: máriatövis

Ebéd előtt kb. fél órával: articsóka

És vacsora előtt is bevehetsz még egy articsókát.  

A kúraidő min. 60 - max. 120 nap, közben figyelj a májkímélő étrendre (napi többszöri, kis adagokban történő étkezés, finomított szénhidrátok, zsíros, fűszeres ételek csökkentése, minél több élő, friss élelmiszer), igyál sok folyadékot, és kezdj el mozogni is. 

Amikor ennek a kúrának a végére érsz következhet a kurkuma, akár feketeköménymag olajjal kombinálva, ami előreláthatólag már a jövő héten újra rendelhető lesz. 

Sok sikert kívánok!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita