Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Vettem nàlatok egy jó kis terméket. Facelift Kollagén koncentràtum . 31 éves vagyok ès egy kis turbózàsra szerettem volna kipróbàlni ( haj , bőr ) . Még egy pici van belőle és szeretném még folytatni a kúràt. Olvastam hogy c vitamin ajànlott mellé , de mennyi és milyen? Liposzómàs? Ès az 1000 mg os vitamin tényleg felszívódik? Tovàbbà kérdezném még hogy hialuronsavat érdemes e mellé szedni vagy felesleges? Ha ajànlott akkor milyet? Köszönöm vàlaszod.

2015-12-25
Somogyi Rita válasza:

Kedves Wagner Péterné! Ha 31 éves vagy, akkor nincs feltétlen szükség hialuronsavas kiegészítésre, hacsak nem élsportoló voltál, vagy nincs vele született rendellenességed, ami hatást gyakorol az ízületekre, ínakra, szalagokra, mint pl. a veleszületett kötőszöveti gyengeség.

C-vitaminra azonban szükség van! A Szerves C-vitamin tabletta pedig erre tökéletes fejlesztés, hiszen pont úgy sikerül a gyártónak azt kémiailag stabillá tenni, ahogy az a természetben is előfordul, és ahogy azt Szent-Györgyi Albert is felfedezte.

Tökéletes a felszívódása, és napi 2000mg mennyiségre lesz szükség a Kollagén folyadékod mellé, amiből egy 120 napos kúrát érdemes végiginnod egy huzamban. Üdvözlettel: Rudolf Rita