Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Véletlenül találtam az oldalatokra. Érdeklődni szeretnék, hogy mit ajánlanál a következő problémámra. Minimális endometriózis, enyhe IR, még nem alulműködő, de lassuló pajzsmirigy, alacsony vasra. 4 hónap múlva megyek beültetésre, szóval baba miatt szeretnék valami szuper kúrát csinálni. Plusz érdeklődni szeretnék, hogy alacsony spermaszámra mit ajánlanál. Köszönettel:M.

2016-12-14
Somogyi Rita válasza:

Kedves kmary83!
Az enyhe IR, aktívabb testmozgásra és a szénhidrátok visszafogására nagyszerűen reagál, azaz az állapot egyszerű életmódváltással visszafordítható. Az IR egy figyelmeztetés, hogy tudatosabban élj, amit babavárás előtt, a sikeres megtapadás érdekében meg is kell tegyél, míg a fogantatás után saját magad és babád egészsége védelmében kell, hogy odafigyelj erre. 

Természetesen az IR idővel mindig párosul alacsony pajzsmirigyműködéssel, az pedig alacsony vasszinttel, és a pajzsmirigynek is óriási szerepe van abban – ha nem nagyobb – hogy a baba megfoganjon.

Ezért kiegyensúlyozott vegyes étrended egészítsd ki szelénnel, cinkkel  és D3-vitaminnal, mely tápanyagok nélkülözhetetlenek a pajzsmirigy egészségéhez, és különösen hatékonyak alulműködésnél, hiszen a cink és a szelén is szükséges a pajzsmirigy hormonok felépítéséhez. A cink ráadásul a vércukorszint szabályozásából is kiveszi a részét, és tökéletes spermaszám növelő is! Érdemes a spermaszám növelés érdekében a kúrát Saw Palmetto kivonattal  is kiegészíteni, aminek hatása szintén tudományosan bizonyított. A vaspótlás hasznos dolog a várandósság és a szoptatás ideje alatt is. Jelen pillanatban a legjobb biohasznosulással rendelkező vas, egy világszabadalommal védett kelát forma.

A termékekről a terméknevekre kattintva tudsz tovább olvasni!

Az enyhe endometriózis is nagyszerűen fog reagálni az életmódi reformokra, így külön most ezzel nem foglalkoznék.
Rudolf Rita