Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita, Véletlenül kaptam meg a saját kérdésemet válaszként? :) Forgács Anita

2018-06-06
Somogyi Rita válasza:

Kedves Anita!

Igen, ne haragudj véletlenül a kérdésedet másoltam vissza. Úgy látszik, újra kell kezdenem a Ginseng és Lecitin kúrámat. :)

Az előző kérdésed így szólt:

„Kedves Rita, ma kaptam meg a Kalory Emergency 1000 tablettát. A kérdésem a következő: Tirozin van benne. Antidepresszáns szedek.(Paroxat) Ezzel együtt szedhető? Megkérdeztem az orvosomat, szerinte nem okoz bajt, de nem ismeri a terméket. Esetleg Te tudsz erre biztos választ. Köszönöm: Anita”

Így van, a Kalory Emergency  tabletta tartalmaz tirozint. A pontos összetevőket a kiemelésre kattintva olvashatod, ha lejjebb görgetsz az oldalon.

A termék alapját a nopal névre hallgató kaktuszpor adja, aminek rendkívül erős rostjai víz hatására megduzzadnak. Ilyenkor szerkezete kitágul, de csak épp annyira, hogy sűrű szövésű hálót alkosson! Ezt egy halászhálóhoz lehet hasonlítani, amin fennakadnak a zsírok, a szénhidrátok, és a cukrok mindabból, amit megettél! A fügekaktusz szorgalmasan teszi a dolgát, mint ha csak egy parányi halászflottáról beszélnénk. Amíg tapasztalt legénységük türelmesen várakozik a fogásra, addig azzal múlatják az időt, hogy gyomrodat kitöltve csökkentik éhségérzetedet. Kevés ennyire intenzív segítséged akad a fogyókúra beindításához!

Az ilyen rostanyag alapú testsúlycsökkentést támogató kivonatok fogyasztható együtt a gyógyszereddel, de azokat elkülönítve, minimum 2 óra különbséggel kell bevenni. Tirozin tartalma is elenyésző, ez a mennyiség ugyanis csak az étvágy kontrollálásában fog szerepet játszani. Egyszóval Én is csak az orvosod véleményét tudom erősíteni.  

Üdvözlettel:
Somogyi Rita