Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Végre itt a tavasz, én pedig az egész télen át tartó vitaminpótlás (C, D, B) ellenére pocsékul érzem magam: fáradt vagyok, levert, erőtlen, csúnya a bőröm és hajam. Ráadásul az elmúlt 2 év alatt leadott 28 kg-ból 5 visszarakódott, leginkább a hasamra. Sokat kipróbáltam már a termékek közül: zöldkávét, sörélesztőt, barna algát, zöldkagylót, galagonya tablettát, mind megelégedésemre. Húsvétra ajándékba kaptam 3 palack Puridrent. Akkor most itt az ideje szerinted is? Önmagában, vagy valami mással kombinálva? Számomra nem okoz problémát a napi 3-4 liter folyadék elfogyasztása, ill. az étrendem szénhidrát szegény. Azt írod valahol: semmi fekete tea, gyüm. tea és gyümölcslé. Gyümölcslé alatt a házi natúr fagyasztásúból készített cukormentes is értendő, vagy csak a bolti? Továbbá nem ajánlod a tej fogyasztását. Ez sem probléma, de a natúr joghurt elhagyása már az lenne. Várom szíves válaszodat: Piroska

2018-04-05
Somogyi Rita válasza:

Kedves Piroska!

Akár önmagában is elkezdheted a Puridren® kúrát, de ha nem gond a folyadékfogyasztás (aminek nagyon örülök) kombinálhatod azt Lipo+ koncentrátummal  is. A kettő párhuzamos alkalmazásának előnyeiről és mikéntjéről ide kattitnva olvashatsz részletesebben. >>> 

Gyümölcsteát és gyógyteákat nyugodtan fogyaszthatsz, cukrozatlanul. Feltéve, ha találsz olyan gyümölcsteát ami nem színtiszta aroma. Ugyanis ez a nehéz ügy manapság. De nyugodtan böngészhetsz a tea kínálatunkból is. 

A natur cukrozatlan gyümölcslével ugyancsak semmi gond nincs. Ahogyan a zöldséglevekkel sem. A legtöbb ráadásul kiváló frissítő is. Itt megint a tartósítószerekkel agyonpumpált, cukrozott italokra vonatkozik a megkötés. Részemről nem embernek való folyadékok.

A tej esetén pedig a kefír és a joghurt már fermentált termékek. Nyugodtan fogyaszthatók. Főleg ha még probiotikusak is.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita