Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Végeztem a tisztító kúrámmal. Nagyon sokat segített a máj és epe tisztítás,a Lipo plus főzettel,Cotifibrával együtt. A puffadásos,székrekedéses tüneteim rendeződtek,"csak " idő kérdése volt .Igyekszem tartani az étkezést,és a folyadékfogyasztást amit ajánlottál, Szeretnék kicsit fogyni,kérném a segítségedet ,hogy milyen Anatur termékeket iktassak be az étrendembe. Kérném a segítséged még egy dologban: A párom lánya PCOS betegséggel küzködik,szeretne újra teherbe esni.Van egy 16 hónapos kislánya,aki tejérzékeny,szoptatja még,ezért most Anyuka is tejmentesen étkezik.Most szeretne a PCOS miatt olyan étrendet ,életmódváltozást alkalmazni,hogy a teherbeesés is könnyebb legyen,és a kislányt se zavarja az étkezése a szoptatás miatt. Köszönöm szépen a segítséged előre is: Detti

2020-05-20
Somogyi Rita válasza:

Kedves Detti!

Nagyon örülök a sikerednek! A fogyás érdekében folytasd tovább diétádat, ügyelj a bőséges folyadékfogyasztásra, és a rendszeres testmozgást, 3x1 óra egy héten, is vezesd be az életedbe. Ha mindezek megvannak, akkor jöhetnek az olyan, fogyást segítő kiegészítők, mint pl. a Chilliburner® természetes zsírégető tabletta, amely 15 chili paprika kapszaicin tartalmával csökkenti az étvágyat, miközben serkenti az anyagcserét és így megsegíti a fogyást is. Fogyasztása biztonságos, a mikorkapszulázási technológiának köszönhetően melyről bővebben is olvashatsz a terméknévre kattintva.  

Erre a kiemelésre kattintva pedig egy összefoglaló írást találsz PCOS-el kapcsolatban. Úgy vélem az itt felsorolt életmódbeli tanácsok és kiegészítők hasznosak lehetnek a számotokra is. A kiegésztők közül egyedül a Greente spray fogyasztása nem ajánlott szoptatás alatt.

Jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita