Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Vásároltam a GambeSlim oldatból, a második üvegnél tartok, amit eddig észrevettem, hogy szebb lett a bőröm. Kíváncsian várom a többi eredményt. :) Amiért most írok, az az, hogy szeretnék tanácsot kérni. Vettem egy üveg Lipo főzetet is kipróbálni ezzel együtt, de úgy vettem észre, hogy valahogy fura érzésem volt a hasamban tőle, így úgy gondoltam, hogy majd a GambeSlim után külön fogom inni. Viszont most láttam, hogy a Puriden is hasonló problémákat céloz meg mint a Lipo... A lényeg, hogy szerintem mind a háromra szükségem van, de nem tudom, hogy milyen sorrendben, hogyan érdemes kúrákat csinálni ezekből. Az biztos, hogy a nyirokkeringésre és narancsbőrre kell nekem megoldás, a lapos hasra is, a fogyásra is és gondolom ezzel együtt béltisztítás is... A pajzs mirigyem is volt hogy alul működött, volt hogy rendben volt, tehát azért ott is kell tenni valamit. Most már egy ideje nem eszem glutént és cukrot és tejet sem iszom, lassan megindult a fogyás, de nagyon lassan. Mozogni is elkezdtem. Te mit javasolnál a fenti termékekből, milyen kúrát és hogyan? Köszönöm: Adrienn

2018-08-30
Somogyi Rita válasza:

Kedves Adrienn!

Örülök a pozitív tapasztalataidnak és annak, hogy ilyen tudatosan teszel életmódváltásod érdekében.

Nincs akadálya annak, hogy párhuzamosan alkalmazd mind a három termékeket, életmódváltásod részeként.

A Lipo + főzet olyan összetevőket tartalmaz, melyek a vastagbelet tisztítják és az ott élő jó mikroorganizmusokat gyarapítják, melyek hozzájárulnak a csípő és a has körtérfogatának csökkentéséhez.

A kúra elején jelentkező emésztőrendszeri diszkomfort-érzet (főként puffadás) egy természetes folyamat jellemzője, ami bélflórád egyensúlyával áll összefüggésben, és legkésőbb 10 nap alatt rendeződik.

Bélflóra egyensúlyról akkor beszélünk, ha a bélflórában élő mikroorganizmusok aránya 80%-ban hasznos bélbaktériumból és 20% patogénekből áll (mint a Candida gombafajok, vagy az E. coli baktérium). Ez az arányszám, ez az egyensúly azonban igen ritka, hiszen bélflóránk összetételére nem csak étkezésünk, az antibiotikum használat, de folyadékbevitelünk, a testmozgás és a stressz is óriási hatással van. 
Ha az arányszám felborul, és a patogének nagyobb százalékot birtokolnak, akkor az olyan prebiotikus rostanyagok, melyeket a Lipo+ koncentrátumban nagy mennyiségben találunk, táplálékot kínálnak a hasznos bélbaktériumoknak, hogy azok, ezáltal a manna által, sokasodni, gyarapodni tudjanak. 
Ilyenkor elindul a harc a túlélésért, például ha megnövekedett a százalékos mennyisége a Candidának, akkor székrekedést, puffadást tapasztalunk, de ha az E. coli bacikat kell visszaszorítani, akkor hasmenéssel számolhatunk a kezdetekben. Ezek a tünetek tehát természeti törvények.

A tüneteket enyhíteni lehet több folyadékbevitellel, ami a tisztítókúra alatt 20 testsúly kilogrammonként 1 liter vizet jelent, és az is segít, ha a minimálisra redukáljuk az egyszerű szénhidrátok bevitelét. 

Ha belevágsz a hármas kúrába, figyelj arra, hogy a folyadékokat külön-külön kell elkészíteni. 2 palack 1,5 literes vízre lesz szükséged. A Lipo+ főzetből és a Puridren® koncentrátumból  is egy-egy kupak (pontosan 25ml) kell a 1,5-1,5 liter vízhez. Tehát napi 3 liter lesz a folyadék bevitel. Mindkettőt 5 részletben javasoljuk elfogyasztani, és 5-6 étkezést is ajánlunk a kúra ideje alatt. A Lipo+ hígításodat az étkezések előtt, míg a Puridren®-es vizedet, az étkezések között vagy után fogyaszd el.

A GambeSlim® főzetet, önmagában vagy kevés folyadékban feloldva kell fogyasztani, naponta kétszer, fél mérőkupakkal (12,5 ml).

Szervezeted hormonálisan is meg fogja hálálni ezt a kúrát. Hiszen pajzsmirigy hormonjaink egy része beleinkben alakul át (T4 hormonból T3 hormon képződik), tehát ha bélflóránkat regeneráljuk, máris ezt a folyamatot fogjuk segíteni.

Alulműködő pajzsmirigy betegségnél az étrendedet fontos kiegészíteni szerves szelénnelszerves cinkkel  és ami még nagyon fontos (!) D3-vitaminnal is.

Elsődleges kiváltó okok között szerepel a krónikus stressz – hiszen a pajzsmirigy másodlagos stressz szervünk. A betegség arra is figyelmeztethet, hogy fogadd el önmagad, és hogy ne fojtsd vissza nyomasztó érzelmeid. Mond ki, és ne nyelj le dolgokat. A szervezet stresszhez való alkalmazkodását segítik az adaptogén kivonatok, melyek fogyasztása azért is hasznos pajzsmirigy alulműködésénél, mert kiegyensúlyozó hatásúak a belső kiválasztású mirigyeinkre. Ha túlműködnek visszahúzzák, ha alulműködnek serkentik azokat. Nagyszerű közérzetjavítók!

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!
Somogyi Rita