Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Ülő munkát végzek, már délelőtt nagyon bedagad a bokám és lábfejem. Orvosnál voltam nem találtak kóros elváltozást. Éjszaka leapad a duzzanat nagy része. Mit ajánlanál, előre is köszönöm szép napot: Melinda

2017-09-04
Somogyi Rita válasza:

Kedves Melinda!

Nagyon fontos megtudni a kiváltó okot, ezért a vizsgálatokat folytatni kell! A háttérben leggyakrabban szív-és érrendszeri panaszok, vesebetegségek és májpanaszok állnak. Természetesen a mozgáshiány, az alacsony folyadékbevitel és a túlsúly szintén okozhatnak ilyen tüneteket.

Mivel ülőmunkát végzel, és azt írod, hogy a duzzanat nagy része éjszaka leapad, azzal nem árthatunk, ha a májat megtámogatjuk célzott tápanyagokkal, főleg, ha a lábdagadással együtt többször észreveszel magadon indokolatlan fáradékonyságot, emésztőrendszeri panaszokat, vagy jóval előbb kifulladsz, mint régebben.

Ehhez szíves figyelmedbe ajánlom a Hepaplus articsóka kapszulát amit Kolinnal dúsított Máriatövismag kivonattal is egészíts ki, kérlek.

Továbbá fogyassz több folyadékot a nap folyamán, és kezd a reggelt 1 db Erbaven ivótasakkalami érfal erősítő, ödéma ellenes kivonatokat tartalmaz.

Természetesen a kiegészítők a pontos diagnózis felállítását nem helyettesítik! A kiemelésekre kattintva tovább is tudsz olvasni!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita