Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Újra kérdezni szeretnék Öntől. A barátnőmnek rendeltem meg a Kalory Emergency fogyókúrás tablettát. Mi lehet annak az oka, hogy amióta szedi kb. egy hét, azóta hízott, mert állandóan éhes? Köszönettel: Ágota

2018-12-06
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ágota!

Nézzük csak. A falánkság, farkasétvágy hátterében, állhat pszichés panasz, stressz, vércukorszint probléma, alacsony rostbevitel és egyéb tápanyaghiány, például alacsony magnéziumszint.

A Kalory tabletta fel van vérteve duzzadó rosttal, ami teltségérzetet okoz, de hatását csak akkor tudja kifejteni, ha a kivonatot az étkezések előtt legalább 15 perccel vesszük be, és sok-sok folyadékot iszunk hozzá.

A kivonat ezen felül tartalmaz vércukorszint szabályzó szerves krómot és Bab-fehérje port, ami csak akkor bizonyulhat kevésnek, ha a háttérben egy előrehaladottabb inzulinrezisztencia áll.

Van benne emésztést elősegítő és erjedést gátló édeskömény kivonat is, ami fokozza a tápanyag felszívódást és hozzájárul, hogy több salakanyag távozzon. A tápanyagok alacsony szintjéhez azonban gyakran társul bélgyulladás, vagy nehezíti el azt egyéb emésztőrendszeri betegség.

Érdemes lenne ezeken a pontokon elindulni és felderíteni a kiváltó okokat, ha szükséges szakorvos bevonásával, mert személyre szabottan segíteni, csak ezek ismeretében lehet.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita