Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Újra jelentkezem:) Sajnos azóta se sikerült elmulasztani ezt a hülye torokszorítást. Voltam azóta fül orr gégészeten is de ott se találtak semmit. Vagyis csak hogy picit pirosabba torkom bár igazából nem tudták rendesen megnézni mert itt is egy tükröt akartak ledugni és sajnos nem tudták ledugni rendesen mert nem bírtam:( Az is borzasztó volt. Nagyon el vagyok már keseredve hogy ez sose fog már elmúlni?:(( Pedig nem is stresszelek csak emiatt amúgy tök jól lennék. Van hogy pár napig tök jó és elmúlik aztán újra visszajön és tart 4-5 napig. Nem értem ha egyszer elmúlik miért jön vissza. Pedig akkor annyira boldog vagyok hogy végre elmúlt olyan jó kedvem van hogy végre visszakaptam a régi torkomat. Iszok izlandi zuzmó teát, vagy a Györgyteák közül is ajánlottak párat azt is szoktam. Meg még múltkor kaptam öblögetőt azt is használom. Szopogatok izlandi zuzmós cukrot és a propoliszt is igaz nem mindennap mert már ennyi mindent nem akarok egyszerre. Szerintem ez nem stressz miatt van lehet hogy megsértettek ott valami hámot vagy nem tudom. Beszéltek a tükrözést végző orvossal is ő is azt mondta hogy nem hallott még ilyet max pár napig szokott tükrözés után kellemetlen érzés lenni nekem meg már lassan 2 hónapja van. Szóval ő sem tudott semmit javasolni. Annyit mondott hogy lehet hogy a sav miatt és hogy szedjem a pantoprazolt. De előtte nekem sose volt ilyen és a tükrözés alkalmával is kiderült hogy nincs reflux nem volt felmaródás. Szóval nem értem. Vagy ha van is sav akkor lehet hogy most felsértődött a hám és így jelenik meg ha van savam? De az a pantoprazol se segít. Iszom a papaya koncentrátumot is meg fehér akácvirág teát. Szoktam görögszénamagot is csíráztatni azt is eszem úgy hallottam hogy az felszívja a savat de nekem nem szívja akkor mégse sav ez nem értem. Nem szeretnék így maradni!! :(( Részt veszek online meditációkon is, ennyi mindent teszek de mégsem múlik el teljesen. Esetleg ha a hám sérült meg valahol arra nem lehetne valamit szedni vagy inni vagy akármi? Én már bármit kipróbálnék csak szűnjön meg. És az is furcsa hogy egész nap állandóan érzem ezt a szorító érzést meg mintha lenne ott valami a torkomba. Néha mintha az a cső lenne ott mint mikor ledugták tükrözésnél és az is ilyesmi érzés volt. Ha sav lenne az nincs egész nap folyamatosan nem? Hanem csak pl. evés után de nem a nap 24 órájában. Mármint ez a szorító meg fura érzés. Néztem hogy van Orvosi teljes testes 3D-s ESG állapotfelmérés ahol állítólag kiderül ha valami gond van valahol a szervezetben, gondoltam arra elmennék. Igaz se telefonon se emailben nem lehet őket elérni hogy bejelentkezhessek. Ön hallott már efféle vizsgálatról hogy jó lehet-e? Várom válaszát köszönettel:Krisz

2020-12-14
Somogyi Rita válasza:

Kedves Krisz!

Sajnos nincs további ötletem, ugyanazt tudom ajánlani, amit eddig is: stresszmentesítés és az általad alkalmazott kiegészítők nem hébe-hóba, hanem kúraszerűen történő alkalmazása. Amennyiben az orvos sem talált semmit, úgy gondolom, hogy alapvetően nincs ok aggodalomra.

A 3D-s állapotfelmérést nem ismerem, de ha nem tudod velük felvenni a kapcsolatot, én a helyedben, nagy bizalmat nem szavaznék nekik.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita