Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Túlsúlyos és cukorbeteg (II. típusú) vagyok, augusztus eleje óta aktív életmódváltásba és diétába kezdtem az A natur! termékeinek segítségével. Eddig az alábbi termékeket használom az oldalról: Lipo+ főzet, szerves cink, króm, fekete áfonya és növényi inulin kapszula, kapormag tabletta, ligetszépe kapszula, szerves zöldkávé kapuszula; greenté spray. Valamint az elmúlt hetekben megittam egy üveg fekete köménymag olajat is. A fogyásom azonban az elmúlt 3 hétben stagnál, és a kezdeti megélénkült vitalitásom is elfogyott. Milyen termékekkel tudnám még támogatni, elősegíteni a fogyásom folyamatát és egészségem helyreállítását?

2017-09-28
Somogyi Rita válasza:

Kedves Viktória!

A stagnálás időszaka teljesen természetes dolog, kérlek, ne gondolj rá negatívan. Életmódváltásod részleteiről nem írtál, de bevett dolog ebben az esetben; 20 kilogrammonként 1 liter vízre emelni a folyadékbevitelt, és a szénhidrátokat napi 180gramm alá szorítani, illetve a testmozgást heti 4*1 órára emelni, és tágítani a határokat, pl.: gyaloglógépen hegynek felfelé menetelni.  

Ami az étrend-kiegészítőket illeti; 9 féle terméket soroltál fel, amiből 8-at folyamatosan szedsz, ha jól értem soraid. Azt gondolom, az általad felsorolt tápanyagok teljes körűen lefedik az általad jelzett problémák kiegészítő kezelését. Ezért csak egyetlenegy terméket tudok javasolni, egy lúgosító-méregtelenítő gyógynövényes főzetet, amit gyakran választanak a Lipo+ béltisztító főzet mellé, kiegészítőként. Hogy miért, azt ide kattintva elolvashatod! 

Továbbá a cukorbetegségről is készítettünk egy összefoglaló anyagot, ahol nagy hangsúlyt kap a stresszoldás. Talán érdekes lehet számodra ez az anyag is, melyet ide kattintva érhetsz el. 

Sikeres kúrát kívánok!
Somogyi Rita