Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Tudnál kérlek a termékek közül ajánlani, amely alkalmas a mellékvesék, nyirokrendszer, pajzsmirigy és az idegrendszer működésének javîtására? Továbbá keresek olyan termékeket, amelyek alkalmasak a csontok és ízületek erősítésére, működésének javítására. Várom megtisztelő válaszod! Tisztelettel B. Ottó

2019-04-23
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ottó!

A stressz, a pszichés befolyások a legerősebb olyan természetes ingerek közé tartoznak, amelyekről tudjuk, hogy befolyást gyakorolnak az agyalapi mirigy, ezáltal a mellékvese kéregállományának működésére. Mivel a mellékvese elsődleges stressz szervünk, így ennek ellensúlyozására kiváló a Stress® Control kapszulán, mely 6 olyan adaptogén gyógynövény kivonatot egyesít, amely nem csak idegeinkre hat jótékonyan, hanem egyben támogatja is mellékvesénket.

Erre a kivonatra számíthatunk akkor is, ha pajzsmirigyünk egészségét szeretnénk visszaszerezni, hiszen kiegyensúlyozza a szervezet működését, vagyis az alulműködő szerveket serkenti, míg a túlműködőeket visszafogja.  Ugyanakkor, pajzsmirigy működését három további szerves kivonat is támogatja: a szerves szelén, a szerves cink  és a szerves D3-vitamin.

A nyirokrendszer tisztítása egy hosszabb folyamat, amihez három gyógynövényes koncentrátumot ajánlok. Erről bővebben is olvashatsz a kiemelésre  kattintva.

Mozgószerveink egészségéről pedig a bőséges folyadékfogyasztás és a rendszeres mozgás mellett a következő három kivonat gondoskodik:

1, Kollagén Facelift folyadék: A kollagén egy szerkezeti fehérje, ami a legnagyobb mennyiségben előforduló protein a szervezetben, és számos biokémiai folyamathoz szükséges a jelenléte. Tulajdonképpen ez a fehérje építi fel a csontokat, inakat, ízületeket, porcokat.

2, Új-zélandi zöldkagyló:  a benne található glükozaminoglikánoknak (GAG) köszönhetően, hozzájárul a meglévő porcállomány védelméhez, támogatja az ízületi nedv mennyiségének termelését, és az esetleges sportsérülésekből adódó lábadozási időt is csökkenti.

3, 1000 mg-os RETARD C-vitamin: önmagában is támogatja az izmok, szalagok, ínak, csontok és porcok egészségét, de ráadásként segíti a kollagén szintézisét, valamint a zöldkagyló glükozaminoglikánjainak felszívódását is.

Jó egészséget kívánok!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita