Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Tudnál e nekem ajánlani valamit magas húgysav ellen? Gyógyszert nem szeretnék szedni, jobban hiszek a természetes szerekben. 49 éves vagyok, pajzsmirigyem kissé alul működik, szelént szedek rá , vérnyomásom 2 hónapja magas amire gyógyszert kaptam. Vettem már néhány készítményt tőletek és nagyon jó tapasztalataim voltak, ezért reménykedem, hogy a húgysavra is lesz megoldás! :) Köszönöm a válaszod! Zsuzsa

2018-03-24
Somogyi Rita válasza:

Kedves Zsuzsa!

Persze hogy tudok, és nem is akármilyet! Az ajánlatom egy ősrégi formula, modern, feljavított köntösben: az  Almaecet kapszula.

Az almaecetet mindenki testsúlycsökkentőként és emésztést elősegítőként ismeri. Kevesen tudják róla, pedig igaz, hogy a közel 90-féle bioaktív összetevőjének köszönhetően lúgosít, salaktalanít, és remek köszvény specialista! Csökkenti a húgysavszintet, de reuma, ízületi panaszok vagy az arcidegzsába esetén is szóba jöhet ez a tápanyag. Az imént ajánlott, porított Almaecet kapszula: kényelmesen szedhető és nagy dózisú, hiszen kimondottan a fő hatóanyagokra koncentrálták! Nem ismerek erősebb verziót, nyugodtan fogj bele egy kúrába, már 3-4 hét alatt változás tapasztalható.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita