Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Több termékkel kapcsolatban szeretnék kérdezni. 1. A propolisz szopogató tablettát jól értelmezem, hogy légúti nyavalyák megelőzésére is érdemes szopogatni? Ha igen, ebben az esetben napi 1 tabletta is elég? 2. A propolisz krémet aranyér esetén belülre is szabad kenni? Vérzés esetén is használható? 3. A ligetszépe kapszulát ha PMS enyhítésérte szeretném használni, hogy érdemes adagolni? Gondolok arra, hogy pl. a menzesz valahányadik napjától? Köszönöm válaszodat, további jó munkát! Lujza

2017-12-05
Somogyi Rita válasza:

Kedves Lujza!

Igen, a Propolisz tabletta kiváló felső légúti panaszok kivédésére. Általános adagolása napi 1 tabletta, de ha nagyobb a „fertőzésveszély” kockázata, mondjuk tömegközlekedéssel utazol, akkor a napi adag 3-4 tabletta is lehet. A propoliszos tabletták közöl is a cinkkel dúsított változatot  ajánlom figyelmedbe.

A Propolisz krémet belülre is használhatjátok, de vérzés esetén már nem ajánlom. Ilyen esetekben kérlek, keresd fel a kezelőorvosod. Belsőleg pedig használhatjátok az ERBAVEN® gyógynövényes tablettát , ami nagyszerű aranyeres panaszok kiegészítő kezeléséhez, és minden érrel kapcsolatos panaszt jól kezel.

A Ligetszépe olaj kapszula  fogyasztása nem kötött a menstruációs ciklushoz. Azt kúraszerűen kell alkalmazni, napi 1-es adagolással, minimum 60, maximum 120 napig.

Sok sikert kívánok a kúrákhoz!

Üdvözlettel.

Somogyi Rita