Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Több terméket is szeretnék rendelni lehetőleg egy postával, viszont sajnos a chilli gél jelenleg nem elérhető. Érdeklődni szeretnék, hogy előre láthatólag mikor lesz kapható. Köszönettel Némethné Dóri

2018-05-31
Somogyi Rita válasza:

Kedves Némethné Dóri!

Nagyon sajnálom, de a Chilli gélre egészen augusztus első hetéig várnunk kell, mert a gyártó alapanyag hiányra hivatkozva nem tud előbb szállítani.

Amennyiben a feszesítés és a kötőszövet erősítés a cél, a Chillishape®gél helyett az Aloe vera FESZESÍTŐ TESTÁPOLÓ  krémünket ajánlom figyelmedbe. Ez ugyan nem termo hatású krém, de Bio Aloe vera gél, Shea vaj, természetes E-vitamin, mandula- és citromolaj kombinációjával megőrzi és visszaadja a bőr természetes baktériumflóráját, mellyel fokozza annak védekezőképességét, ami tónusossággal, feszességgel párosul.

E mellé belsőleg alkalmazható még a Gambe Slim® gyógynövényes koncentrátum, mely növeli a nyirokáramlást, hozzájárul a vérkeringés serkentéséhez, az erek falainak és a kötőszövetnek az erősítéséhez. A termék ajánlott olyan testsúlycsökkentő diéta kiegészítéseként, ami a combok körterületének csökkenését - szálkásítását - célozza meg. Az Aloe vera feszesítő krémmel remekül kiegészítik egymás hatását.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita