Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Több terméket is rendeltem már tőletek, és nagyon meg vagyok elégedve. A testsúly csökkentésem is eddig sikeres volt 5 hónap alatt 8 kilótól szabadultam meg, viszont most inkább a vérnyomásomra szeretnék kicsit nagyobb figyelmet forditani. Sajnos az évben vettem észre, hogy magasabb a szokásosnál, de még nem szedek gyógyszert rá. Megvettem tőletek a Potas kálium tablettát és hozzá a Stress Controll-t, melyből napi 1 kapszulát szedek. Mivel 1 hete kezdtem, még nincs látható eredménye, viszont olyan kérdésem lenne, hogy ezek mellé a Lipo és Puridren készítményeket lehet-e fogyasztani kombinálva a Greente sprayvel. Illetve olvastam, hogy a kálium mellé esetleg magnéziumot és kálciumot is ajánlott szedni. Mit ajánlasz esetleg hozzá? Másik kérdésem, hogy közben egy ismerősöm ajánlotta, illetve kaptam kipróbálásra az UKKO készítmények magas vérnyomásra való teáját. Ezt a teát lehet-e ezekkel együtt fogyasztani, vagy inkább várjam meg a kúra végét és csak akkor próbáljam ki. Válaszodat előre is köszönöm. Viktória

2020-11-04
Somogyi Rita válasza:

Kedves Viktória!

Először is, gratulálok a fogyásodhoz, csak így tovább! :-)  Ez azért is fontos, mert testsúlyunk az egészséges vérnyomás szempontjából is meghatározó. A kiemelésre kattintva egy összefoglaló írást találsz a témában, életmódbeli tanácsokról és célzott kiegészítőkről is olvashatsz. Kérlek, böngészd át. 

Azt javaslom, hogy a Potas és a Stress® Control kúrádat vidd végig (minimum 60 – maximum 120 nap). Amint a kúrád végére érsz, kérlek, csak akkor vezess be újabb, a vérnyomást kiegyensúlyozó kiegészítőket ( a teát is).

Már csak azért is, mert a Lipo+ koncentrátum, a Puridren® főzet és a Greente spray is segíthet vérnyomásod normalizálásában.

Magnézium és kalcium kúrát minden további nélkül megkezdhetsz, hiszen ezekre az alapvető ásványi anyagokra szükségünk van szervezetünk normál működéséhez.

Sok sikert kívánok, és mindenképpen várom visszajelzésedet!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita