Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Több, mint fél éve tudatosan figyelek az étkezésemre és több, mint 1 éve rendszeresen mozgok. Ennek köszönhetően kb 5-6 kilótól sikerült megszabadulnom. Még kb. ugyanennyit szeretnék leadni, de ez mar nehezebben megy. A baj, hogy (mint sokaknak ) a hasam, csípőm és a combom a kritikus terület (bár a hasamból mar elég sok lement). Szeretnék érdeklődni, hogy a szép lábak és a lapos has kúracsomagokat lehet-e együtt használni és várható-e eredmény , hogy ettől a pár kilótól megszabaduljak. (A combom vékonyabbak leszenek-e tényleg? Azért kérdezem, mert sajnos letapadt csípőízület miatt a belső comb formálására jó gyakorlatokat (széles bgerpeszben guggolás, oldalra emelés...) nem tudom elvégezni, így annak kerülete nem változik.) És érdekelne az is, hogy a Chili gél seprűvéna esetén használható-e a fenti cél eléréséhez. Körülbelül augusztus végére szeretném ezt elérni. Szíves válaszod előre is köszönöm! Üdvözlettel: B. Mónika

2018-07-08
Somogyi Rita válasza:

Kedves B. Mónika!

Csak gratulálni tudok az elért eredményekhez, sőt termékválasztásodhoz is, hiszen a lehető legcélzottabb kiegészítőket szemezted ki magadnak. Ezek pedig nem csak, hogy alkalmazhatók együtt, de nagyszerűen ki is egészítik egymás hatását! Én még mindezt kiegészíteném Zöldkávébab kivonattal, mert a benne lévő magas klorogénsav tartalom az egyik leghatásosabb anyagcsere serkentő hatóanyag, ami segít elmozdulnod a stagnálási időszakból. Adagold reggeli és ebéd előtt!

A folyadékoknál csak arra figyelj, hogy külön fogyaszd őket. A Gambe Slim® főzetet önmagában vagy kevés folyadékkal feloldva kell meginni naponta kétszer (2 x 12,5 ml), a Lipo+ koncentrátummal pedig nem kell mást tenned, mint 1,5 liter szénsavmentes ásványvízhez egy kupak főzetet hozzáadni, és inni egész nap.

Sajnos a Chillishape®gélt seprűvénás területen nem tudod használni, de valószínűsítem hogy a belső combod nem érintett, és oda nagyszerű lenne ez a zselé a zsírégető hatása miatt. Míg a többi felületre az Aloe vera FESZESÍTŐ TESTÁPOLÓT alkalmazd. Ez ugyan nem termo hatású krém, de Bio Aloe vera gél, Shea vaj, természetes E-vitamin, mandula- és citromolaj kombinációjával megőrzi és visszaadja a bőr természetes baktériumflóráját, mellyel fokozza annak védekezőképességét, ami tónusossággal, feszességgel párosul.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita