Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Több kérdésem is lenne: - Diurerbe forte mikor lesz kapható? - Mi a különbség a Gambe Slim és a Kollagén Mátrix között a kollagén mennyiségén felül? Melyik kúra lenne nekem jobb? Folytassam a jelenlegit, vagy cseréljem le a termékeket Kollagén mátrix+fermentált hialuron tablettára? Jelenleg Gambe kúrát csinálok Lipo+-szal (3 üveg) +Diurerbét szedek (1-ső doboz). Olvasgattam egy kicsit az oldalán és rátaláltam a Kollagén Mátrixra és a fermentált hialuron tablettára. 44 éves vagyok, 62 kg, sportolok régóta (kondi, futás), de van egy kis cellulitom a fenekem alatt, amit szeretnék eltüntetni, illetőleg a célom min. 5 kg fogyás, illetőleg egy szebb, kirajzoltabb forma elérése bőrfiatalítással. A napi min. 3 liter folyadékot is megiszom (lúgos víz, zöldtea) formájában. - Mi a különbség az azonos faktorszámú, (30) Verattiva napozó krém és spray között? -Július végén mennénk nyaralni. Melyik Verattiva terméket és milyen faktorszámút ajánlanád fehér bőrre (gyermekem, 14 éves), illetőleg már közepesen barna bőrre (enyém, szolárium, Solar termék). Elnézést a sok kérdésért, ezek már régóta foglalkoztatnak, csak most jutottam el odáig, hogy csokorba szedjem őket. Segítséged előre is köszönöm! Tisztelettel: Dózsa Mária

2018-06-27
Somogyi Rita válasza:

Kedves Dózsa Mária!

1.A DIURERBE® forte tabletta  sajnos csak 07.16.-án érkezik ismét. 

2. A Gambe Slim® egy nyiroktisztító gyógynövényes főzet, ami nagyszerű társ a narancsbőr ellen, kollagén tartalma pedig a kötőszövetet erősíti.  A csak kollagént tartalmazó koncentrátumunkat, a kollagén egyedi tulajdonságai miatt vásárolják, mint porcépítés, csonterősítés, sportsérülések utáni lábadozási idő rövidítése, sebgyógyulás fokozása, haj, bőr és köröm erősítő illetve szépítő hatás. Ha ezt az eredményt fokozni kívánjuk, akkor azt a kollagén „kistestvérével”, a hialuronsavval is kiegészíthetjük, hiszen együtt fordulnak elő a bőr és porcsejtekben, ahol a kollagén a kitámasztó rost és a hialuronsav a kitöltő folyadék.

3. Mivel Nálad nem csak a szépsége, de a fogyás is cél, ezért azt javaslom, hogy a Gambe Slim® főzetet ne cseréld el a Kollagénre, viszont hialuronsavval már most is kiegészítheted a kúrád. A DIURERBE ® forte nagyszerű társ lesz a testsúlycsökkentéshez és a makacs narancsbőr elleni küzdelemhez is. A Lipo+   is maradjon meg, és mindezek eredményességét egy sav-bázis egyensúlyt szabályzó és salaktalanító főzettel, a Puridren® koncentrátummal fokozhatod.

4. A VERATTIVA 30 faktoros spray  és krém között összetételbeli különbség van. A leglényegesebb különbség az, hogy az új típusú spray már az IR [infravörös] sugárzás ellen is véd, erősítve a bőr architektúráját. A spray-s fejlesztés annyira sikeres lett, hogy a tej formátumok később meg is fognak szűnni. 

5., Nem kérdés, hogy egy érzékeny, fehér bőrű gyermek csakis 50 faktoros napozóval   induljon útnak. Védekezésük rész a nagy karimájú kalap és napszemüveg is. A gyermeknek is nagyon hasznos lenne már most elkezdeni fogyasztani a SOLAR napozóvitamint. 

Sajnos ma már a kritikus órákban 12-15 óra között, olyan erős az UV sugárzás még itthon is, hogy a direkt napozás még kreol típusú bőrrel rendelkezők számára is ellehetetlenedik. Így, ha erős az UV, és napon kell lennünk például egy városnéző kirándulás miatt, akkor bizony még Nálad is - a közepesen barna bőrödre – az 50 faktoros napozót kenném. Kritikus órákon kívül – de az UV erősségét figyelembe véve – a 30 faktorszám a megfelelő védekezés számodra.

A faktorszám azt jelenti egyébként a napozón, hogy hányszor több időt tölthetünk el a napon anélkül, hogy leégnénk. Ha extra fehér és érzékeny a bőrünk, akkor akár 5 perc alatt is leéghetünk a napon (ez az ami UV-től is függ). Ezt az időt egy 50 faktoros napozókrém 5*50 percre, azaz 250 percre tolja ki.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita