Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Több kecsketejes szappanotok is megtetszett, rengeteget dicséretet hallok róluk. A legjobb barátnőm is vett és teljesen beleszerettem az illatába. Nála próbáltam ki és babapuha lett tőle a bőröm, tényleg fantasztikus. Ami engem illet, többfélét is akarok vásárolni belőlük, csak azt nem tudom, hogy lehet-e egyáltalán úgy használni ezeket a szappanokat, ahogy tervezem. Azt találtam ki, hogy minden egyes arcmosáskor egymás után 3-4 félét is használok szép sorban. Kezdeném a mákszemessel a pólustisztítás érdekében, aztán az aktív szenessel, hogy minden piszok biztosan lejöjjön, aztán meg vagy a narancsos feszesítővel, vagy a csokis kényeztetővel – vagy mikor melyikkel. Ez lehetséges, szabad így használni őket, vagy van egyáltalán értelme ennek a váltogatásnak? Üdv: Hidassy T. Melcsi

2016-04-19
Somogyi Rita válasza:

Kedves Melcsi!

Nem Te vagy az első, akinek eszébe jutott ez az ötlet, más is mondta már, hogy kísérletet tett rögtön egymást követően használni a kecsketejes szappanjainkat! Örömmel számolok be róla: eddig mindenkinek bevált ez a többszöröző módszer; a kecsketejes szappanok ily módon is megtartották egyedi, nekik szánt hatásukat. A kozmetikusod is biztos javasolta már, hogy cserélgesd az arckrémedet, hogy a bőröd naponta más hatóanyagokat kapjon, ne egyhez szokjon, mert így sokkal látványosabb javulás érhető el.

Ezért inkább azt javaslom, hogy az egyik nap a mákszemes kecsketej szappanunkat használd a pólustisztítás érdekében, másnap pedig az aktív szenes kecsketej szappant, vagy reggel a mákszemest és este pedig mosd le a városi szennytől terhelt, koszos és fáradt bőröd a szénszappannal. A feszesítő fahéjas-narancsos kecsketej szappannal a testedet kényezted különösen a zsíros és narancsbőrös területeket, mint amilyenek a combok, karok és a hasi régió. Ezt a szappant használd váltva a kecsketejes csokis kényeztető szappannal.

Üdvözlettel; Rudolf Rita