Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Tisztítókúrába szeretnék kezdeni. A honlap blog részén "erről árulkodik a hasad formája" cikk alapján a 4. típusba sorolom magam, de nem teljesen egyértelmű. A kérdésem az lenne hogy a blogban a kezelésre felsorolt készítményeket együttesen kell szedni kúraszerűen min. 2 hónapig (Lipo+ koncentrátum, Cotifibra, Diurerbe Forte, Greente spray). Üdvözlettel: István

2019-07-05
Somogyi Rita válasza:

Kedves István!

Igen, amikor már pocakról beszélünk, valóban jól jön egy tisztítókúra, de ehhez életmódod is igazítani szükséges. A pocak eltüntetése megköveteli a szénhidrátok csökkentését is. Egy 120 napos kúrára kell berendezkedni, ahol a napi szénhidrát bevitelt 180-200 grammra kell visszaszorítani, 20 kilogrammonként 1 liter szénsavmentes vizet kell elfogyasztani, és növelni a rostfogyasztást.

Ez tulajdonképpen a tisztítókúra alapja, amit rendszeres testmozgással és olyan célzott tápanyagok fogyasztásával fokozhatunk, mint a nagy dózisú prebiotikus rostok,  az emésztést elősegítő gyógynövények,  a salaktalanító-vízhajtó kivonatok, és az egészséges vércukorszintet támogató koncentrátumok. Ezeket a tápanyagokat, mind fogyaszthatod együtt, életmódváltásod részeként. Azonban ha választani szeretnél közülük, akkor az első lépés mindenképp a Cotifibra bélradír legyen.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!
Üdvözlettel:
Somogyi Rita